Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε τον Φερέιρα Κινγκ

Ένα πρόσωπο που έχει χαράξει τη δική του ιστορία ως ποδοσφαιριστής, θα βρίσκεται φέτος στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Ο λόγος για τον Φερέιρα Κινγκ (Joaquim Devanir Ferreira do Carmo όπως είναι το πλήρες όνομα του), ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση των “κυανολεύκων” και πιάνει δουλειά με στόχο να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ.

Ο 47χρονος (01/07/1970) Βραζιλιάνος, πρώην άσος των Θερμαϊκού, Καβάλας, Βέροιας, Ιωνικού, Αλγεθίρας, Φαρένσε, Σατορού, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα ανέκαθεν προσέδιδε ξεχωριστή αίγλη στο πρωτάθλημα, ως προπονητής άλλωστε και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά :

“H πρόεδρος και το ΔΣ του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καταξιωμένο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και έμπειρο προπονητή, Φερέιρα Κινγκ, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Έχουμε έναν νέο προπονητή που τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και αποτελούσε την πρώτη μας επιλογή. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις του και από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του ”Μέγα” προχωρά πυρετωδώς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό σε συνεργασία με τον νέο μας προπονητή Φερέιρα Κινγκ και σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφές των ποδοσφαιριστών που έχουν εντοπιστεί, ώστε να είναι όλοι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας.

Καλωσορίζουμε τον Φερέιρα Κινγκ στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected