Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Την Τρίτη (6/7) η κλήρωση του 5ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια. Το μεγάλο δώρο για τους νικητές και οι εκπλήξεις

Έφτασε η ώρα οι ομάδες του 5ου Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια, να μάθουν τους αντιπάλους τους!

Η διοργάνωση επιστρέφει σε δράση μετά από δύο χρόνια και το Δημαρχείο Βέροιας θα αποκτήσει ζωή μετά από καιρό, με την απαραίτητη μουσική υπόκρουση, τους συναρπαστικούς αγώνες αλλά και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν φέτος οι διοργανωτές.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, από φέτος θα υπάρξει ένας νέος κανονισμός που θα δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στους αγώνες, που θα διεξαχθούν φέτος σε τέσσερις ημέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Οι ώρες διεξαγωγής ορίστηκαν από τις 19.00 το απόγευμα έως τις 23.00 το βράδυ, με εξαίρεση την Κυριακή που ο τελικός θα διεξαχθεί στις 20.00 λόγω του τελικού του Euro 2020 στις 22.00

Η αυριανή κλήρωση (Τρίτη 6/7) θα λάβει χώρα στο “TheWeb” στην οδό Εληάς 14 στη Βέροια, όπου θα γίνει γνωστό τόσο το σύστημα διεξαγωγής όσο και οι ώρες των αγώνων, που θα αναδειχθούν αυτόματα.

Η ανακοίνωση για την κλήρωση :

“Σας ενημερώνουμε πως αύριο Τρίτη (6/7) και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων αλλά και η ανάδειξη του αγωνιστικού προγράμματος του 5ου Τουρνουά Foot Tennis.
Καλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή να δώσουν το παρών στο “The Web” (internet cafe, Εληάς 14) όπου θα αναλυθούν οι κανονισμοί (εντάσσεται και ένας νέος στη φετινή διοργάνωση) αλλά και το σύστημα διεξαγωγής.

Είναι απαραίτητη η παρουσία τουλάχιστον ενός εκπροσώπου!”

Εντυπωσιακό αλλά απόλυτα χρήσιμο το φετινό δώρο για τους νικητές

Εκτός των συνηθισμένων επάθλων και μεταλλίων, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την προσφορά μιας δωροεπιταγής συνολικής αξίας 500€ για αγορά οικιακού εξοπλισμού στην κουζίνα, που αναλαμβάνει ο μεγάλος υποστηρικτής της διοργάνωσης “La Cucina”, σε συνεργασία με την εταιρία FRANKE.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η “La Cucina” στη Βέροια, σε συνεργασία με την εταιρία “FRANKE”, προσφέρουν στη νικήτρια ομάδα του 5ου Τουρνουά Foot Tennis μία δωροεπιταγή συνολικής αξίας 500€ για αγορά οικιακού εξοπλισμού για την κουζίνα!

Μια πολύ σπουδαία προσφορά για τους φετινούς πρωταθλητές, που θα αναδειχθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (11/7) στις 22.00

Ευχαριστούμε θερμά για το σπουδαίο πραγματικά δώρο, καλές δουλειές και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected