Κατηγορίες
Football League

Απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Πόντου, υποβιβάζεται οριστικά

Ως έχει παραμένει η βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Football League, καθώς απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Πόντου για το παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωση του ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος μετά από αυτή την εξέλιξη, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Super League 2.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η ένσταση που είχε υποβάλει ο Απόλλων Πόντου στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης και είχε άμεση συνάρτηση με το μέλλον μας ενόψει της νέας σεζόν, απορρίφθηκε από τους αθλητικούς δικαστές και έτσι η βαθμολογία παραμένει ως έχει.

Μετά την δικαίωση και τον τίμιο αγώνα μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, ήρθε η στιγμή να έρθει και η δικαίωση μέσω των αρμόδιων επιτροπών που είναι υπεύθυνες, για τις οποιεσδήποτε παραβάσεις των κανονισμών.

Η ένσταση του Απόλλωνα Πόντου κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΠ Κοζάνης, απορρίφθηκε και έτσι αυτό που πετύχαμε εντός των αγωνιστικών χώρων ισχύει, με αποτέλεσμα την οριστικοποίηση της συμμετοχής μας στην SL2, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected