Κατηγορίες
Αθλήματα

Αποσυντονίστηκε από τις πολλές διακοπές και αποκλείστηκε η Μιχαέλα Λάκη (vids)

Σε έναν αγώνα που διακόπηκε τρεις φορές από τη βροχή, ξεκίνησε πρωί και ολοκληρώθηκε βράδυ και η Μιχαέλα Λάκη πήρε ιατρικό τάιμ άουτ εξαιτίας ενοχλήσεων στο αριστερό της πόδι, η 16χρονη Ελληνίδα δεν τα κατάφερε τελικά, γνωρίζοντας την ήττα από την 18χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Coleman.

Σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες αγώνα, η Λάκη ηττήθηκε από την Coleman με 6-1, 2-6, 1-6 και ολοκλήρωσε νωρίς την προσπάθειά της στα μονά των κοριτσιών, στο ντεμπούτο της στο Wimbledon.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο αγώνας ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί (τοπική), αλλά διακόπηκε 3 φορές από τη βροχή, που έπεφτε σχεδόν για όλη τη μέρα σήμερα στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ.

Στην πρώτη διακοπή η Ελληνίδα ήταν μπροστά με 2-0, στη 2η με 4-0 και στην 3η είχε πάρει το 1ο σετ με 6-1 και το 2ο ήταν στο 0-1, 40-40 στο σερβίς της Μιχαέλας.

Η 3η επανεκκίνηση ήταν και οριστική, αφού τα σύννεφα έφυγαν και τα δυο κορίτσια έπαιξαν μέχρι το τέλος. Αυτές οι διακοπές ωστόσο, στέρησαν ενδεχομένως από τη Μιχαέλα ένα καλό ξεκίνημα στο τουρνουά, αφού η Αμερικανίδα έκανε το break νωρίς στο 2ο σετ και κατάφερε να το ελέγξει, για να το κλείσει στα 8 games.

Και στο 3ο σετ η 18χρονη Coleman είχε το πάνω χέρι. Η Λάκη είχε και έναν τραυματισμό ψηλά στο αριστερό της πόδι, για τον οποίο διέκοψε λίγο τον αγώνα, παίρνοντας ιατρικό τάιμ άουτ στο 0-3 του 3ου σετ. Όταν επέστρεψε πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Κατάφερε μάλιστα στο 1-5 να σώσει 3 match points και είχε 4 ευκαιρίες για το break που θα την έφερνε στο 2-5, τελικά όμως η Αμερικανίδα στο 4ο match point της πήρε τη νίκη.

H Μιχαέλα, Νο.14 στο ταμπλό και Νο.18 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, δεν θα αποχωρήσει από το Λονδίνο, καθώς έχει ανοιχτές υποχρεώσεις της στο διπλό. Μαζί με τη Lola Radivojevic, με την οποία έφτασε ως τον τελικό στο Grade 1 τουρνουά του Roehampton, θα αντιμετωπίσει αύριο τις Βρετανίδες Kylie Bilchev και Mingge Xu.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected