Super League 2

Για τη νέα πρόκληση της Super League 2 ο Αλμωπός Αριδαίας!

Ικανοποιητική ήταν η παρουσία στο κάλεσμα της διοίκησης της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας • Λουτρά Πόζαρ, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της SL2, την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το παρών έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, φίλαθλοι και φυσικά η Δημοτική Αρχή με παρόντα τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση και τους Αντιδημάρχους κ. Δημήτρη Γιάντση, Χρήστο Χατζηγιαννίδη αλλά και τον άμεσο συνεργάτη του Δήμαρχου κ. Κώστα Ανδρονίκου.

Μάλιστα η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε για βοήθεια σε αρκετούς τομείς όπως οικονομικό, γηπεδικό κτλ, ενώ η έκκληση της διοίκησης του Φώτη Παντελίδη είναι να εξευρεθούν οικονομικοί πόροι με τον οποιονδήποτε τρόπο, από την στιγμή που οι απαιτήσεις ενόψει της νέας σεζόν, σαφώς και είναι μεγαλύτερες.

Κατά τα άλλα η συγκέντρωση αυτή είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα και η συνέχεια προβλέπεται ακόμα πιο έντονη, καθώς οι ημερομηνίες για τον προγραμματισμό και το ξεκίνημα της νέας σεζόν δεν απέχουν πολύ και κάποια πράγματα πρέπει να τρέξουν για την ομαλή λειτουργία της ομάδας μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected