Κατηγορίες
Basket

Επέστρεψε στη δράση ο Giannis, ήττα για τους Bucks (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση, αλλά δεν «έφθασε» για τους Μιλγουόκι Μπακς, που έχασαν με 118-105 από τους Φοίνιξ Σανς στην «Phoenix Suns Arena» στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο 26χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» τελείωσε με 20π., δεκαεφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο, ωστόσο εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Κρις Πολ, που οδήγησε τους «ήλιους» με 32π., τέσσερα ριμπάουντ και εννέα ασίστ. O CP3, μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτες μετά το Μάικλ Τζόρνταν, το 1991, που πέτυχε τουλάχιστον 30π. και μοίρασε τουλάχιστον οκτώ ασίστ στο ντεμπούτο του σε τελικούς.

Ο Ντέβιν Μπούκερ είχε άλλους 27π. και έξι ασίστ, ο Ντιάντρε Έιτον 22π. και δεκαεννέα ριμπάουντ, ο Μάικαλ Μπρίτζες 14π. και από 10π. σκόραραν οι Κάμερον Πέιν και Κάμερον Τζόνσον.

Άτυχος στάθηκε ο Ντάριο Σάριτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου σε προσπάθειά του να διεισδύσει απέναντι στον Μπρουκ Λόπεζ, και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο Κρις Μίντλετον με 29π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των φιλοξενουμένων, έχοντας ακόμα εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Ο Λόπεζ τελείωσε με 17π., ο Τζρου Χόλιντεϊ έμεινε στους 10π. με 4/14 σουτ εντός παιδιάς, είχε όμως εφτά ριμπάουντ και εννέα ασίστ, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected