Κατηγορίες

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 2ο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα!

Και ενώ το 5ο Τουρνουά Foot Tennis στη Βέροια μπαίνει στην τελική του ευθεία με τη διεξαγωγή ημιτελικών και τελικών σήμερα και αύριο αντίστοιχα, η επόμενη διοργάνωση μπαίνει στις ράγες της.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το διάστημα από 22 έως 26 Ιουλίου, θα διεξαχθεί στo Πάρκο της Νάουσας το 2ο Τουρνουά Ποδοτένις, που είχε εξαιρετική επιτυχία το 2016 και την κατάκτηση του τίτλου τότε από το “Γυαλί Καφενέ”.

Οι Παναγιώτης Καραμεταξάς, Πέτρος Μπράτσης και Σωτήρης Λαφάρας είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές στον τελικό με τα Ανταλλακτικά Φωτιάδης από τη Βέροια, σε μια διοργάνωση που είχε προσελκύσει πολύ κόσμο και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των τοπικών επιχειρηματιών.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 19 Ιουλίου και την επόμενη μέρα θα διεξαχθεί η κλήρωση σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δηλώσετε την ομάδα σας (στέλνοντας μήνυμα στους διαχειριστές της σελίδας) ή για τους κατοίκους της Νάουσας, μπορούν να το κάνουν στο “Καρότο” Juice & Coffee-Bar.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected