Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η πρωτοβουλία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων για τα ζητήματα της Γ Εθνικής (photos+vids)

Με πρωτοβουλία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κλήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/7) και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τα θέματα συζήτησης ήταν:

1) Γνωριμία εκπροσώπων ομάδων – Εισήγηση.

2) Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

3) Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

4) Άμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την Πολιτεία.

5) Τοποθετήσεις – απόψεις – διάφορα θέματα προς συζήτηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία. Αξίζει να τονίσουμε πως στο χώρο ήταν σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα, την Κεντρική, αλλά και ο πρόεδρος του Πόρου Ηρακλείου κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης που έκανε ένα τόσο μακρινό ταξίδι.

Στην αρχή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν και αυτός που διοργάνωσε την εκδήλωση. Αφού καλωσόρισε όλα τα σωματεία που βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια, έκανε τις δικές του προτάσεις για την διεξαγωγή της νέας Γ’ Εθνικής, ενώ βγήκε και μία συντονιστική επιτροπή που θα «τρέξει» κάποια θέματα, όπως συναντήσεις που θα γίνουν με αρμόδιους φορείς που στόχο θα έχουν την οικονομική βοήθεια των ομάδων, αφού η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Στη συνέχεια έγινε ιδιαίτερη αναφορά απ’ όλους όσους βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παράγοντες και ουσιαστικά χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία. Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τα λειτουργικά έξοδα μίας ομάδας ενώ μεγάλη δυσαρέσκεια εξέφρασαν όλοι για το κόστος των νέων δελτίων (150 ευρώ το ένα!).

Όλοι οι πρόεδροι τοποθετήθηκαν και έδειξαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι αφού όσοι διοργανώνουν αυτό το πρωτάθλημα δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά τους παράγοντες που όπως είπαν είναι από τους τελευταίους ρομαντικούς που έχουν μείνει στο ποδόσφαιρο…

δείτε φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected