Κατηγορίες
Διάφορα

Η δικηγόρος της για τη 19χρονη : “Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω”

Η δικηγόρος της 19χρονης από την Ηλιούπολη, Αντωνία Λεγάκη ενημέρωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, πως δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα θύματα του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε τη νεαρή.

Η κα Λεγάκη, σημείωσε πως η νεαρή έπεφτε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της από τα 11 έως και τα 17 και στη συνέχεια γνώρισε τον αστυνομικό και επένδυσε σε αυτόν για να ξεφύγει από την κόλαση που βίωνε.

Ερωτώμενη για τη μητέρα του θύματος, η δικηγόρος είπε πως «ήταν στο σπίτι και λέει ότι “το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα”».

Σύμφωνα με τη δικηγόρος, ο 39χροος την ανάγκαζε να εκδίδεται, τη χτυπούσε, επιχειρούσε να της δώσει ναρκωτικά αλλά και της στερούσε τη τροφή.

«Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω”» έλεγε η νεαρή στον 39χρονο, σύμφωνα με την κα Λεγάκη, και η απάντηση που λάμβανε ήταν ο ξυλοδαρμός. «Μέχρι τέλους δεν πήρε ναρκωτικά» συμπλήρωσε και είπε πως όταν εκείνη αρνούνταν να εκδοθεί, εκείνος της στερούσε την τροφή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους συνεργούς που έχει ονομάσει στις Αρχές η 19χρονη. «Άλλοι τη μετέφεραν, άλλοι την εξέδιδαν» σημείωσε.

Ερωτώμενη για το εάν ο πατέρας της είχε κάποια σχέση με την κακοποίηση που βίωνε στην Ηλιούπολη, σημείωσε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για το παιδί» προειδοποίησε και συνέχισε: «Έχει δώσει ακόμα τρία ονόματα και εγώ θα πάω στον ανακριτή και θα δώσω και άλλα θύματα, ώστε να ξέρουν αν πάθει κάποιος από εμάς κάτι».

Καταλήγοντας, κατήγγειλε πως η αστυνομία στέρησε τα δικαιώματα της πελάτισσάς της. «Στερήθηκε το παιδί το δικαίωμα να μιλήσει με τη δικηγόρο της και υπάρχει γιατρός του Γεννηματά που έχει δηλώσει στον Τύπο ότι έλεγαν στο παιδί ότι είναι κρατούμενη και της στερούσαν ιατρική περίθαλψη. Υπάρχουν δικαιώματα του θύματος, νομικά κατοχυρωμένα, που η Ελληνική Αστυνομία τα παραβίασε» δήλωσε.

*pronews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected