Κατηγορίες

Και το Καρπενήσι στο ρυθμό του Foot Tennis, έρχεται το 2ο στο Ναύπλιο!

Εντυπωσιάζει ο ρυθμός εξάπλωσης του Foot Tennis στην Ελλάδα, ειδικά φέτος με τον…οργασμό στην κυριολεξία διοργανώσεων!

Η αρχή έγινε στη Βέροια το 2016 όταν ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ανέλαβε να μεταφέρει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια μία ανάλογη εκδήλωση που έλαβε χώρα το 2015 στη Βέρνη της Ελβετίας.

Εκεί, 200 παιδιά κάτω των 20 ετών είχαν γεμίσει ένα τεράστιο πάρκο, παίζοντας Foot Tennis ανάμεσα σε δέντρα και ρυάκια, σε ένα πραγματικά καταπράσινο χώρο.

Μετά από πέντε χρόνια, η διοργάνωση αποκτά φανατικό κοινό και δεν είναι τυχαίο πως έχουν διοργανωθεί πάνω από 15 συνολικά τουρνουά ανά την Ελλάδα.

Φέτος ειδικά, τα…φιλέ έχουν πάρει φωτιά καθώς έχουν ήδη διοργανωθεί σε Ελευσίνα (το 1ο), Βραχάτι Κορινθίας (επίσης το 1ο), Βέροια (το 5ο) και Άργος (επίσης το 5ο) ενώ όπως προκύπτει από την πληροφόρηση που έχουμε, ακολουθούν το Ναύπλιο (22-24 Ιουλίου), η Νάουσα (22-26 Ιουλίου) αλλά και το Καρπενήσι (4-6 Αυγούστου)!

Μάλιστα, υπήρξε ενδιαφέρον τόσο από Λάρισα όσο και από τον Βόλο, ενώ και τα Τρίκαλα ενδιαφέρθηκε να μάθει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση!

Όπως προκύπτει λοιπόν, το Foot Tennis ήρθε, όχι μόνο για να μείνει αλλά για να εδραιωθεί στη χώρα μας, με την εξάπλωση του να είναι θέμα χρόνου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected