Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνάντηση των γονέων αθλητών του ΟΚΑ Βικέλας με τον Δήμαρχο Βέροιας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κώστα και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Ακριβόπουλο Λεωνίδα, είχαν σήμερα γονείς αθλητών του ΟΚΑ Βικέλας Βέροιας, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αθλητές μας στην προετοιμασία τους, λόγω των κακών πλέον αθλητικών εγκαταστάσεων του σταδίου στίβου του ΔΑΚ Βικέλας Βέροιας.

Ζήτησαν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα “Τρίτσης” το οποίο έχει ενταχθεί το στάδιο στίβου και για το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία ανακατασκευής του, καθώς δεν δύναται η πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τον πρώτο σύλλογο στην πανελλήνια κατάταξη, να μην διαθέτει τις κατάλληλες αθλητικές υποδομές.

Από το 2004 και μετά, χρονιά την οποία ξεκίνησε η λειτουργία του γηπέδου στίβου, δεν έχει γίνει καμία φροντίδα βελτίωσης, έστω και μερικής.

Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου ο Σύλλογος :

“Θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, ώστε να δοθεί ένα κίνητρο στα νέα παιδιά να μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τα μέγιστα αλλά και να προπονούνται χωρίς τραυματισμούς.

Αναμένουμε λοιπόν το επόμενο διάστημα πιο ενεργές πράξεις από τους υπευθύνους και ανάλογη θα είναι και η δική μας συνέχεια, μαζί με το σύνολο των υπολοίπων γονέων”.

Οι εκπρόσωποι γονείς:

Πασχούλας Κώστας
Κελεπούρης Τάκης
Τσιπροπούλου Αναστασία
Θεοδοσόπουλος Κώστας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected