Super League 1

Νίκη με Ολιβέιρα και Μουργκ για τον ΠΑΟΚ

Δεύτερο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους για τον ΠΑΟΚ, που αντιμετώπισε στο Άπελντορ τη βελγική Σαρλερουά.

Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ολιβέιρα και Μουργκ, αμφότερα στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε ξανά δύο ενδεκάδες.

Ο “Δικέφαλος” είχε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος, όπου δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Βέλγους που δεν είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και από το 15′ και μετά κυρίως, ανέβασε στροφές κι απείλησε την εστία του Κόφι, ενώ στο 24ο λεπτό, έχασε σπουδαία, τριπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ πρώτα με τον Ζίβκοβιτς κι έπειτα με τον Εσίτι.

Στην επανάληψη ωστόσο και με τον Λουτσέσκου να παρατάσσει μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, ο Ολιβέιρα άνοιξε λογαριασμό στα “ασπρόμαυρα”, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με διαγώνιο σουτ, ενώ ο Μουργκ λίγο πριν το φινάλε διαμόρφωσε το 2-0 με πολύ όμορφο τρόπο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε πολλές και σημαντικές παρατηρήσεις στη διάρκεια του αγώνα στους παίκτες του κι είχε και πάλι την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, μοιράζοντας τον χρόνο, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί ένα ακόμη “τεστ” με την Έρακλες (15:00).

Συνθέσεις

Σαρλερουά: Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ, Ανδρέου, Μάρκο, Μοριόκα, Ζιλέ, Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά και Τσατσούα. Αγωνίστηκαν και οι Βασίνσκι, Φαν Κλέενπουτ
ΠΑΟΚ: 10 ημίχρονο: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα, Καγκάβα, Σφιντέρσκι 20 ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Βρακάς, Μουργκ, Τζόλης (Λάμπρου), Ολιβέιρα
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected