Κατηγορίες
Basket

Προπονητής του ανδρικού τμήματος του Φιλίππου Βέροιας ο Χριστόφορος Κουρουζίδης

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος του Φιλίππου Βέροιας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Χρήστου Μπλατσιώτη, Χριστόφορος Κουρουζίδης.

Αναλυτικά :

“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει ότι τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 αναλαμβάνει ο Χριστόφορος Κουρουζίδης.

Ο Χριστόφορος γεννήθηκε στη Βέροια το 1983 και είναι πτυχιούχος της σχολής προπονητών του ΣΕΠΚ. Ως αθλητής αγωνίστηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟ από το 1992 έως το 2000, συμμετέχοντας σε όλα τα ηλιακά πρωταθλήματα. Από το 2001 έως το 2013 έπαιξε σε αρκετές ομάδες της Κρήτης, κατακτώντας τέσσερια  Παγκρήτια πρωταθλήματα, ενώ το 2010 αγωνίστηκε στη Γ´ Εθνική κατηγορία με τον Εργοτέλη.

Ξεκίνησε να δουλεύει σαν προπονητής στην Κρήτη και τον Εργοτέλη (2010) κι εν συνεχεία δούλεψε στο Ηράκλειο ΟΑΑ (2013-2017). Έκτοτε, επέστρεψε στη γενέτειρά του κι εργάζεται ως προπονητής στο ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει προπονήσει αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, ενώ τη σαιζόν 2019-20 οδήγησε ως πρώτος προπονητής το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας στην άνοδο στην Α2. Τη χρονιά που μας πέρασε ο Χριστόφορος διετέλεσε βοηθός προπονητή στο πλευρό του Χρήστου Μπλατσιώτη.

Ο Χρήστος Μπλατσιώτης, ψυχή της ομάδας για περισσότερα από 30 χρόνια είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής, προάγεται σε Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος καλαθοσφαίρισης, αποτελώντας ουσιαστικά το συνδετικό κρίκο μεταξύ του αγωνιστικού τμήματος και της διοικούσας επιτροπής. Επίσης, ενόψει της αποχώρησης του μέχρι πρότινος Υπεύθυνου Ακαδημιών Στέργιου Καπράρα για προσωπικούς λόγους, ο Χρήστος αναλαμβάνει και πάλι την εν λόγω θέση, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του Αθλητικού Κολλεγίου και των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Σε αμφότερους ευχόμαστε να είναι δημιουργικοί, να επιτελέσουν το έργο τους με τη δέουσα προσήλωση και αποτελεσματικότητα και να γευτούν πολλές επιτυχίες με όλα τα ηλικιακά τμήματα και το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected