Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η τελευταία μεταγραφή στην ΕΠΣ Ημαθίας πριν από 8 μήνες!

“Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας να κλαις” είναι το γνωμικό που ταιριάζει στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας…

Η πολυετής οικονομική κρίση, η έλλειψη ταλέντων, η αύξηση των παράλληλων δραστηριοτήτων για τους νέους αλλά και το σοβαρό πλήγμα της πανδημίας, έχουν αλλάξει το DNA του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή η κατάσταση επικρατεί και στην Ημαθία, που 18 μέρες μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, δεν υπάρχει κανένα…φως για τις ομάδες (η τελευταία μεταγραφή στο sportsup.gr καταγράφηκε στις 1/11/2020!), ούτε καν κάποια στοιχεία που θα φανέρωναν προγραμματισμό για την επόμενη(;) σεζόν.

Εκτός του Φίλιππου Μελίκης, που έχει ανακοινώσει την αλλαγή σκυτάλης με την ανάληψη της προεδρίας από τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη και την έναρξη συνεργασίας των προπονητών Φερέιρα Κινγκ (Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας), Κώστα Τενεκετζή (ΓΑΣ Ροδοχωρίου) και Γιώργου Απόσογλου (Μακροχώρι), δεν υπήρξε κάτι χειροπιαστό από τις ομάδες, παρά μόνο φήμες και διάσπαρτες πληροφορίες.

Είναι απόλυτα λογικό το μέλλον να φαντάζει δυσοίωνο για το ποδόσφαιρο της Ημαθίας, αλλά να είστε σίγουροι πως κάτι ανάλογο συμβαίνει σε πολλές ερασιτεχνικές ενώσεις ανά την Ελλάδα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected