Κατηγορίες
Γενικά

Σωτήρης Μπουρδάνος στο basketa.gr : «Συνάντησα ανθρώπους καθαρούς και με όραμα στους Αετούς Βέροιας»

Ο Σωτήρης Μπουρδάνος φύσει και θέσει εξελισσόταν σε πρωταγωνιστή σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε και έχοντας διανύσει μια πολύ μεγάλη πορεία στις Εθνικές κατηγορίες βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια στους Αετούς Βέροιας, έχοντας βρει το περιβάλλον που αναζητούσε.

Ο 34χρονος γκαρντ, αποτελούσε διαχρονικά έναν από τους σκεπτόμενους αθλητές, που δεν δίσταζε να εκφράσει τη γνώμη του, και μέσω του basketa.gr αναφέρεται στις συνθήκες που συνάντησε στη Βέροια, για το μπάσκετ της Ημαθίας, αλλά και για δρώμενα στο Ελληνικό μπάσκετ.

Φυσικά αναφέρεται και στους σταθμούς της καριέρας του, έχοντας κάτι ξεχωριστώ να αναφέρει για τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Για δεύτερη χρονιά στους Αετούς Βέροιας. Τι σε έκανε να συνεχίσεις στην ομάδα της Ημαθίας και τι είναι αυτό που συνάντησες στη συγκεκριμένη ομάδα : «Όταν πέρυσι τέτοια εποχή συμφώνησα με την ομάδα, κάναμε μια διεξοδική και ειλικρινής κουβέντα με τους ανθρώπους της, για τις φιλοδοξίες και τα θέλω μας. Αυτά συμβάδιζαν, το ίδιο συνέβη και φέτος και έτσι για δεύτερη χρονιά θα βρίσκομαι εδώ. Αυτό που συνάντησα, ήταν ανθρώπους με όραμα για την ομάδα, καθαρούς που μέσα από μια υγιή διαδικασία και με πολύ δουλειά θέλουν να δουν την ομάδα τους να κάνει βήματα μπροστά κάθε χρόνο και εγώ θέλω να αποτελώ κομμάτι όλης αυτής της διαδικασίας. Ο πρόεδρος της ομάδας ο κ.Σιμος Γαβριηλίδης, ο προπονητής της ομάδας ο Μάριος Γεωργιάδης, ο γενικός αρχηγός ο Κώστας Κασάπης και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στους κόλπους δουλεύουν προς αυτή τη κατεύθυνση και δημιουργούν την ασφάλεια και το όραμα που ήθελα για να προστεθώ δίπλα τους».

Μπουρδάνος, Τσακαλέρης, Λιόλιος και όχι μόνο. Δημιουργείται κάτι καλό στην ομάδα : «Και οι επιλογές των παικτών είναι κομμάτι της διαδικασίας που σου ανέφερα πιο πάνω. Τα παιδιά που έρχονται στην ομάδα, είτε οι πιο έμπειροι είτε οι νεότεροι, έρχονται σ ένα σωματείο με αρχές και προγραμματισμό και καλώς η κακώς με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Τα παιδιά που ανέφερες, όπως και οι υπόλοιποι που βρίσκονται στην ομάδα, γνωρίζουν τις απαιτήσεις και μέσα από πολύ δουλειά θέλουμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε προς τη κατεύθυνση αυτή».

η συνέχεια ΕΔΩ

error: Protected