Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Συνεχίζουν στη Νίκη Βόλου οι Ροχάνο και Γκαρσία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου.

Όπως αναφέρει το Goalpost, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον προπονητή της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη και από κοινού προχωρούν στην στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει πλήρη εικόνα του φετινού ρόστερ και έχει παραδώσει στη διοίκηση τη λίστα με τους παίκτες που θα ήθελε να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η διοίκηση χωρίς να χάσει χρόνο έχει εξασφαλίσει ήδη τις «υπογραφές» παικτών που κρίθηκε ότι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Αντόνιο Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία είναι δύο από τους παίκτες που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2. Παρά το νωθρό ξεκίνημα οι δύο Αργεντινοί έβαλαν την «σφραγίδα» τους στην πορεία της Νίκης στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Έτσι η Νίκη Βόλου θα έχει και τη νέα σεζόν αργεντίνικο χρώμα, με τους Ροχάνο και Γκαρσία να ντύνονται στα κυανόλευκα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected