Κατηγορίες
Αθλήματα

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

ΠΑΟΚ (γυναίκες)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/07) στα γραφεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στην Βιέννη, η κλήρωση του δεύτερου γύρου του EHF European Cup των γυναικών, στην οποία ο ΠΑΟΚ συμμετείχε ως ισχυρός.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα τεθεί αντιμέτωπος, σε διπλούς αγώνες, με την ισλανδική, IBV Βεστμανάγιαρ. Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 16-17 Οκτωβρίου (σ.σ. ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα) και 23-24 του ίδιου μήνα.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (άνδρες)

Την τσέχικη Ντούκλα Πράγας, καλείται να αντιμετωπίσει η ανδρική ομάδα της Πυλαίας στο EHF European Cup.

Οι Θεσσαλονικείς συμμετείχαν στην σημερινή (20/07) κλήρωση της διοργάνωσης ως ανίσχυροι του πρώτου γύρου. Η Ντούκλα Πράγας, από την άλλη, συμμετείχε στους ισχυρούς του πρώτου γύρου.

Το πρώτο ματς, που θα γίνει στην Ελλάδα, θα λάβει χώρα στις 11-12 Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 18-19 Σεπτεμβρίου.

Δράμα ’86

Ως ισχυρή του πρώτου γύρου του EHF European Cup συμμετείχε στην σημερινή (20/07) κλήρωση της διοργάνωσης η Δράμα, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με την RK Σλόμποντα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Το πρώτο ματς, που θα γίνει στην έδρα της SK Σλόμποντα, θα λάβει χώρα στις 11-12 Σεπτεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 18-19 Σεπτεμβρίου.

HONDA Πανόραμα

Το Πανόραμα καλείται να αντιμετωπίσει την Azeryol HC από το Αζερμπαϊτζάν, για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup των γυναικών, όπως προέκυψε από την σημερινή (20/07) κλήρωση στα γραφεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Βιέννη.

Η πρώτη αναμέτρηση, που θα γίνει στην Ελλάδα, θα διεξαχθεί στις 16-17 Οκτωβρίου και η δεύτερη στις 23-24 Οκτωβρίου.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (γυναίκες)

Η τουρκική, Ιζμίρ BSB SK, θα είναι ο αντίπαλος της γυναικείας ομάδας της Πυλαίας στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup, όπως προέκυψε από την σημερινή (20/07) κλήρωση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη.

Το πρώτο ματς, που θα γίνει στην Ελλάδα, θα λάβει χώρα στις 16-17 Οκτωβρίου και το δεύτερο στις 23-24 του ίδιου μήνα.

Διομήδης Άργους

Από τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup θα εκκινήσει ο Διομήδης Άργους, ο οποίος συμμετείχε στους ισχυρούς (του δεύτερου γύρου) της σημερινής (20/07) κλήρωσης, που διεξήχθη στα γραφεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Βιέννη.

Οι «Λύκοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού, RK Σλόμποντα (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) – Δράμα (πρώτος γύρος).

Ο πρώτος αγώνας, στον οποίο οι Αργίτες θα είναι γηπεδούχοι, θα λάβει χώρα στις 16-17 Οκτωβρίου, ενώ ο δεύτερος στις 23-24 του ίδιου μήνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected