Κατηγορίες
Διάφορα

Δάκρυα συγκίνησης για την μικρή Τζωρτζίνα που τα κατάφερε μετά από 3μηνη νοσηλεία στη ΜΕΘ

Η χθεσινή ημέρα ήταν έντονα συγκινησιακά φορτισμένη με δάκρυα χαράς και ανακούφισης για την μικρή Τζωρτζίνα που τους τελευταίους τρεις μήνες πάλεψε γενναία και βγήκε νικήτρια στον αγώνα για τη ζωή της.

Η 10χρονη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πλέον επέστρεψε σπίτι.

Σε ανάρτησή της στο facebook η μητέρα της Τζωρτζίνας ευχαριστεί τον Υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους.

Αναλυτικά :

«Επιστροφή στο σπίτι μας!!!έδωσες μεγάλο αγώνα για να κρατηθείς στη ζωή ο Ανδρέας Ηλιάδης που τη πρώτη στιγμή που σε παρέλαβε στα χέρια του είπε αυτό το παιδί θα τα καταφέρει και έτσι έγινε γι’ αυτό του οφείλεις και του οφείλουμε τη ζωή σου που πιο σημαντικό για εμάς δε υπάρχει αυτή τη στιγμή…

Όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν άψογοι και πάνω από όλα άνθρωποι γι’ αυτό και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια..

Πέτρος Σταμίρης μαζί με το μπαμπά μας βράχος δίπλα τ πέρασαν πολλά βράδια ξάγρυπνοι έξω από την εντατική.. Lefko Parisi σαν πραγματικός βράχος δίπλα μας και αυτή όλες τις μέρες και όλες τις ώρες που περάσαμε αυτούς τους 3 μήνες.. Mantha Kretsi σε ευχαριστώ πολύ γιατί με τα βίντεο από τη κολλητή μας Αναστασία γελάσαμε για πρώτη φορά, πραγματικά έχετε μεγαλώσει τα παιδιά σας με αρχές και παιδία..

οι οικογένειες μας σε Πάτρα και Αθήνα στάθηκαν και αυτοί δίπλα σου και δίπλα μας με αγωνία και ξενύχτια σε όλο αυτό τον αγώνα!!οι δασκάλες σου σε σχολείο και τρίλιζα με διακριτικότητα πάντα στο πλευρό μας..

τα μηνύματα πολλά από αγνώστους ακόμα ένα απλό ενδιαφέρον και απλή προσευχή έφεραν τη μικρή Τζωρτζίνα και πάλι σπίτι της!!!Ο δρόμος είναι μεγάλος από εδώ και πέρα και τα καλύτερα έρχονται..#τζωρτζινα».

error: Protected