Κατηγορίες
Διάφορα

Χαρμόσυνα νέα : “Καθαρές” οι εξετάσεις του μικρού Παναγιώτη, που βρήκε συμβατό δότη μυελού των οστών!

Εξαιρετικά τα νέα που μας μεταφέρει ο ιδρυτής των Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Ν. Ημαθίας, Αντώνης Ιατρόπουλος.

Ο μικρός Παναγιώτης, που είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και οι Εθελοντές κινητοποιήθηκαν ώστε να βρεθεί συμβατός δότης, προχώρησε σε μεταμόσχευση τη Μεγάλη Δευτέρα και οι εξετάσεις που έγιναν πρόσφατα, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές!

Μια ακόμη απόδειξη πως ΟΛΟΙ πρέπει να γίνουμε Εθελοντές Δότες, για να σώσουμε στο μέλλον όποιον συνάνθρωπο μας το χρειαστεί.

Η ανάρτηση του Αντώνη Ιατρόπουλου :

“ΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ…

Ένα βράδυ του Δεκέμβρη που μας πέρασε δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία άρχισε να μου εξιστορεί μέσα στον φόβο και στον πανικό της πως ο ανιψιός της διαγνώστηκε με λευχαιμία. Κλαίγοντας και μην γνωρίζοντας τι σημαίνει η λέξη ΛΕΥΧΑΙΜΊΑ και ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΏΝ την καθησύχασα και την εξήγησα πως μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχει ο Παναγιώτης ελπίδα στον μεγάλο αγώνα που ξεκινούσε!

Ο μικρός βρισκόταν σε νοσοκομείο της Γερμανίας στην Στουτγάρδη και κινητοποιήθηκαν πολλοί συνάνθρωποι μας για να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν!

Ο Παναγιώτης ήταν από τους τυχερούς και βρήκε ΣΥΜΒΑΤΟ ΔΟΤΗ και την Μ. Δευτέρα του 2021 έκανε την μεταμόσχευση και οι εξετάσεις που έγιναν ανήμερα του Προφήτη Ηλία έδειξαν ΚΑΘΑΡΕΣ.

Η οικογένεια του Παναγιώτη ευχαριστεί και ευγνωμονεί όλους εσάς που με την αγάπη σας βοηθήσατε να σωθεί ο μικρός Ήρωας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected