Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η ευρωπαϊκή μάχη του Άρη, σήμερα στις 16.00 στο “Barok” Coffee-Bar!

Το αποτέλεσμα που θα τον φέρει σε θέση ισχύος και θα τον χρίσει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, θέλει να πάρει σήμερα (16:00) στο Καζακστάν, απέναντι στην Αστάνα, ο Άρης.

Μια αναμέτρηση που προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στην πιάτσα των ταξί.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν και είναι πανέτοιμοι για αυτήν την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκληση. Με βάση τις (συγκεκριμένες) επιλογές που έχει ο Άκης Μάντζιος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει του πλάνου που εφάρμοσε στο διάστημα της προετοιμασίας και με εξαίρεση δύο θέσεις που ακόμη “παίζονται”, τις υπόλοιπες θα καλύψουν οι “σίγουροι” και πιο έτοιμοι. Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα είναι δύο.

Το πρώτο είναι ο τερματοφύλακας, με τον Ντένις να συγκεντρώνει πιο πολλές πιθανότητες από τον Κουέστα, ενώ το δεύτερο αφορά τον παρτενέρ του Σάσα στη μεσαία γραμμή, με τους Τζέγκο-Ματίγια να διεκδικούν τη θέση. Τακτικά ο Άρης ναι μεν θα προσεγγίσει το παιχνίδι “σφιχτά” κι έχοντας σκοπό να περιορίσει τη δυναμική της Αστάνα στο γρήγορο ποδόσφαιρο και να μη τις.. δώσει γήπεδο, θα επιδιώξει όμως από την πλευρά του να χτυπήσει στην κόντρα με τρανζίσιον παιχνίδι και για τον λόγο αυτόν ο Μαντσίνι θα προτιμηθεί για την κορυφή της επίθεσης αντί του Μήτρογλου (ή Μάνου).

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του για να αντιμετωπίσει την Αστάνα, όπως και σε κάποιους “παράγοντες” που ενδεχομένως παίξουν τον ρόλο τους στην εξέλιξη του παιχνιδιού. “Περιμέναμε αυτή τη στιγμή. Ετοιμαστήκαμε με πλάνο γι’ αυτό το παιχνίδι. Για μας είναι το πρώτο επίσημο, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας που έχει ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Είναι ένα συν για τον αντίπαλο αυτό, όπως και το συνθετικό γήπεδο το οποίο ίσως παίξει το ρόλο του. Άγχος όμως δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλαμε και το περιμένουμε”, είπε και πρόσθεσε: “δεν έχουμε πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, δεν έχουμε εναλλακτικές. Υπάρχει ένα κενό στο πλάνο που σκεφτόμαστε και θα αποφασίσουμε πριν το παιχνίδι. Η Αστάνα είναι μια καλή ομάδα, έχει επίσημα παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό. Είναι ποιοτική στο επιθετικό κομμάτι και πολύ επικίνδυνη στο ανοικτό γήπεδο”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected