Κατηγορίες
Super League 1

Δάκρυα λύτρωσης on air από τον Σέρχιο Κόκε, μετά από 20 μήνες στη φυλακή! (audio)

Ο Σέρχιο Κόκε συγκλόνισε στον αέρα του Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα». Μετά από 20 μήνες εγκλεισμού στη φυλακή ο βετεράνος επιθετικός του Άρη, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM λίγες ώρες μόλις μετά την αποφυλάκισή του και τη λήξη του χειρότερου εφιάλτη που έζησε.

Ο Κόκε μοιράστηκε δάκρυα λύτρωσης On Air συγκινημένος από το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου, ανακουφισμένος από το τέλος της περιπέτειας που πέρασε.

«Δεν ήθελε κανένας να με επισκεφτεί»

Ο Σέρχιο Κόκε είπε αρχικά για τους 20 μήνες του εφιάλτη που έζησε στη φυλακή:

«Ευχαριστώ τον καθένα σας που τους 20 μήνες μου ήμουν στη φυλακή σκεφτόσασταν για εμένα, ρωτούσατε και μαθαίνατε νέα. Ήταν παρηγοριά για εμένα. Ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου. Όλο αυτό το διάστημα δεν ήθελε να με επισκεφθεί κανένας από την οικογένειά μου στη φυλακή. Τους βλέπω μετά από 20 μήνες. Δεν τους είδα ούτε καν σε επισκεπτήριο».

«Δακρύζω πρώτη φορά μετά από 20 μήνες»

Κάπου εκεί ο Σέρχιο Κόκε «λύγισε». Ξέσπασε. Δεν συγκράτησε τα δάκρυά του. Ο Ισπανός βετεράνος επιθετικός εξήγησε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Περισσότερο από ποτέ μετά από 20 μήνες. Είμαι ακόμη πιο συγκινημένος από τα συναισθήματα του κόσμου και που τα μάθαινα από τον αδερφό μου και τον Γιάννη Κόντη όλο αυτό τον καιρό. Είμαι πολύ συγκινημένος από αυτά που βλέπω μόλις βγήκα. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω εύκολα».

Ρωτήθηκε για το πρώτο πράγμα που θα κάνει τώρα, μετά από 20 μήνες εγκλεισμού στη φυλακή:

«Θέλω να είμαι με την οικογένειά μου. Να τους χαρώ και να με χαρούν. Μαζί στη φυλακή ήταν και η γυναίκα μου όλο αυτό τον καιρό, όπως και ο μεγάλος μου αδερφός. Θέλω να είμαι μαζί τους και να ξεχάσω το γεγονός αυτό».

«Είδα το 4-1 επί του ΠΑΟΚ μέσα στη φυλακή!»

Η αγάπη του για τον Άρη είναι δεδομένη και ήταν ένα στήριγμα για εκείνον ακόμη και μέσα στη φυλακή. Ο Σέρχιο Κόκε αποκάλυψε στο Metropolis 95,5 FM πως κατάφερε να δει το 4-1 του Άρη επί του ΠΑΟΚ μέσα στη φυλακή όπου ήταν έγκλειστος!

Για το ενδιαφέρον του για τον Άρη και τα συναισθήματα που έχει και τον κρατάνε στις δύσκολες στιγμές ο Κόκε σχολίασε:

«Ο Άρης για εμένα ήταν η ομάδα που δέθηκα στη ζωή μου, είμαι οπαδός του Άρη. Ήμουν οπαδός του όσο έπαιζα, είμαι και τώρα.

Ήταν δύσκολο να βλέπω τα παιχνίδια του Άρη μέσα από τη φυλακή. Είχα δει όμως το 4-1 με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Το είδα μέσα στη φυλακή. Το έδειξαν σαν φάσεις».

Ερωτηθείς αν είναι στα μελλοντικά πλάνα του να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ο Κόκε απάντησε:

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω όλα τα τυπικά θέματα με τη δικαιοσύνη, να πάρω το διαβατήριό μου. Να το πάρει και η γυναίκα μου και μετά ναι το σκεφτόμαστε να έρθουμε».

«Μου λείπει ο Άρης. Μου λείπει πολύ»

Ήταν αδύνατο να μην του θυμίσει η εκπομπή στιγμές στις οποίες ο ίδιος ο Κόκε έγραψε το δικό του όνομα στην ιστορία του Άρη. Με ηχητικά από δικά του γκολ στον παρελθόν, ο Ισπανός βετεράνος επιθετικός μίλησε και στα ελληνικά. Για τον Άρη, την αγάπη του για τον σύλλογο και για τη νοσταλγία που έχει για τους «κίτρινους». Σ’ αυτό το μικρό «δώρο» του Metropolis 95,5 στον Κόκε, ο ίδιος μίλησε στα ελληνικά, με το δικό του «ευχαριστώ» σ’ όλους:

«Αριανάρα μια ζωή. Όλα τα θυμάμαι. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά τα ελληνικά. Μπορώ να μιλήσω λίγο. Μου λείπει ο Άρης. Μου λείπει πολύ η ατμόσφαιρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω ποτέ αυτό το δώρο που μου κάνετε.

Έκλαψα πρώτη φορά μετά από 20 μήνες. Είχα όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected