Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Φέρνει Filip Stuparevic η Ξάνθη (photos+vid)

Φιλίπ Στουπάρεβιτς : Είναι δεδομένο πώς ΔΕΝ σας λέει τίποτα. Στους οπαδούς της Γουότφορν και τους Σέρβους ποδοσφαιρόφιλους όμως…λέει πολλά!

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός ΔΕΝ είναι ο παίκτης που έχεις συνηθίσει να “παίζει” για το ρεπορτάζ της Ξάνθης. Είναι ένας βασικός-ημιβασικός ποδοσφαιριστής στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας που αποτελεί ένα από τα “Wonderkind” των Πλάβι σύμφωνα με όλες τις αναλύσεις που βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο. Τι όμως “στράβωσε” και από το όνειρο της Premier League το όνομα του υπάρχει σε ρεπορτάζ ομάδας… που αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα 2 ; Εδώ είμαστε να τα εξηγήσουμε όλα. Το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έκπληξη πρώτου βαθμού να βρεθεί στην Ξάνθη ένα 21χρονο ταλέντο που απλά…ψάχνει μια μεγάλη σεζόν εκτίναξης.

2017-2018. O 17χρονος Φιλίπ Στουπάρεβιτς ως δεξί εξτρέμ – και όχι ως φόρ- κάνει 30 συμμετοχές στην Βόζντοβατς της Σερβίας και η Γουότφορντ βλέποντας ότι ο Σέρβος είναι βασικός και στην Εθνική Νέων ΔΕΝ αρκεί να δηλώσει τον ενδιαφέρον της. Η υπόθεση εξελίσσεται σε μανατζερικό ντέρμπι καθώς Γιουβέντους και Βαλένθια “σκίζονται” για την περίπτωση του. Ο νεαρός παράλληλα γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία του Σερβικού πρωταθλήματος, το όνομα του είναι ξεκάθαρο ότι ακούγεται στην Ευρωπαϊκή αγορά την ίδια ώρα που το 2019 εντάσσεται σε διεθνή ρεπορτάζ ως ένα από τα 5 μεγαλύτερα “wonderkind” της Σερβίας.

δείτε περισσότερα στο aox1967

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P