Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

‘Έφυγε» ο Θωμάς Κατσιαμάκας. Συλλυπητήρια από Παλαιμάχους του ΦΑΣ και Αχιλλέα Νάουσας

Στις 6 το απόγευμα της Τρίτης στον ναό του Αγίου Μηνά της Νάουσας θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Θωμά Κατσιαμάκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 70 του χρόνια.

Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών επιχειρηματίας, κυρίαρχος στον κλάδο της μεταποίησης-τυποποίησης-εξαγωγής αγροτικών προϊόντων, καθώς και πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα.

Συλλυπητήρια από Παλαιμάχους του ΦΑΣ και Αχιλλέα Νάουσας

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Νάουσας εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θωμά Κατσαμάκα.

Ο Θωμάς Κατσαμάκας διετέλεσε με συνέπεια και όραμα αρκετά χρόνια ως Προέδρος του ΦΑΣ Νάουσα , μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που έβαλε τα θεμέλια της μεγάλης » ΝΑΟΥΣΑΣ» ευχόμαστε στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη για αυτήν την απώλεια . Καλό ταξίδι »Πρόεδρε».

 

«Το διοικητικό συμβούλιο και οι παίκτες του Αχιλλέα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Θωμά Κατσιαμάκα.

Ο Θωμάς διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος και παράγοντας του ΦΑΣ Νάουσα, ένας άνθρωπος που έδωσε τα μέγιστα για το ποδόσφαιρο όχι μόνο τις πόλης του αλλά και σε όλο τον Νομό μας, ήταν ο άνθρωπος που έδωσε ώθηση στον ΦΑΣ να μεγαλουργήσει και να φτάσει ψηλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα τις χώρας.

Αιωνία σου η μνήμη
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.»

error: Protected