Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Συνεργάτες

Foot Tennis Νάουσα : Δεύτερο τίτλο σε λίγες μέρες για το “La Primavera”! (photos+vid)

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 26/7 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας, το 2ο Τουρνουά Foot Tennis που διοργανώθηκε με τη συνδρομή του Κεραυνού Επισκοπής, που εξασφάλισε το παραχωρητήριο για το χώρο αλλά και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Φανάρα.

Τo sportsup.gr αλλά και το verianet.gr ανέλαβαν την προβολή της διοργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν τέσσερις ομάδες από τη Βέροια (La Primavera, The Web, Train For Your Future, Ανταλλακτικά Φωτιάδης), δύο από τη Νάουσα (Cafe Allou, Καρότο Juice and Coffee Bar), μία από τα Λευκάδια (TEAM KIOSKI), μία από το Γιαννακοχώρι (Cafe Mexx) και μία από την Επισκοπή (Cafe Anfield).

Στον τελικό της Δευτέρας, το La Primavera των Ιωαννίδη, Ντέλλα και Τερζή επικράτησαν με 3-0 του Cafe Mexx των Ασλάνογλου και Μπρέγκου, στην επανάληψη του τελικού της Βέροιας λίγο καιρό πριν, όπου η ομάδα των Κατσούλη-Παντσερίδη επικράτησε με 3-2 σετ.

Οι νικητές, εκτός του επάθλου, κέρδισαν ένα ταξίδι δύο διανυκτερεύσεων προσφορά του “Matakias Tours” στη Νάουσα και οι δευτεραθλητές ένα γεύμα προσφορά του εστιατορίου “Σπονδή”.

Λίγο νωρίτερα στον μικρό τελικό, το Train For Your Future των Γκίτκου, Ζαρογιάννη κέρδισε με 2-1 των Ανταλλακτικών Φωτιάδη (Γαβριηλίδης, Κούβαρος) και κατέκτησε την τρίτη θέση, που μαζί με το έπαθλο, λάμβανε και ένα γεύμα προσφορά του μεζεδοπωλείου “ΦΠΑ” στη Νάουσα.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες και εύχονται καλό καλοκαίρι!

δείτε φωτογραφίες και βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected