Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πέντε ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Απόλλων Παραλιμνίου

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που ανακοίνωσε την παραμονή πέντε ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά :

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Γιάννη Παπαδόπουλο (φωτ) και Φίλιππο Τζαμπέγια. Οι δυο παίκτες θα είναι μαζί μας και φέτος δίνοντας ποιότητα και μαχητικότητα στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε υγεία και να διακριθούν με την ομάδα μας.»

 

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γκαϊδατζάκη Τριαντάφυλλο και Νταλίπ Μάδη. Οι πολλά υποσχόμενοι νεαροί αναμένεται να δώσουν λύσεις στην προπονητική ομάδα την νέα σεζόν και είναι χαρά μας που συμφώνησαν να βρίσκονται μαζί μας και φέτος. Τριαντάφυλλε και Νταλίπ σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

 

«Ο Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τον Γιάννη Γκούμα. Ο Γκούμας αναμένεται να δώσει και φέτος ποιότητα και δυναμισμό στην ομάδα και είναι χαρά μας που θα είναι και φέτος μέλος της. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»

error: Protected