Διάφορα - Συνεργάτες

Ο επαναληπτικός του Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στην Ευρώπη με τη νίκη του 1-0 κατά της Νέφτσι Μπακού στο Καραϊσκάκη. Απόψε (20:00) στο Μπακού θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση. Παίρνει το εισιτήριο για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League με νίκη ή ισοπαλία.

Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση που προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, το ποδοσφαιρικό στέκι στο κέντρο της Βέροιας με τον άνετο χώρο και την άμεση εξυπηρέτηση!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να αντιμετωπίσει 11 απουσίες συνολικά. Κρίστινσον, Ρέαμπτιουκ, Ντρέγκερ, Εμβιλά, Σωκράτης, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνης και Τικίνιο Σοάρες είναι εκτός (ο Βραζιλιάνος) θα ήταν ακόμη κι αν δεν τραυματιζόταν λόγω του ότι κουβαλάει κάρτες.

Ετσι, οι ερυθρόλευκοι είναι στο Μπακού, με τον Πορτογάλο κόουτς να έχει στο μυαλό του για απόψε ένα πλάνο σε σύστημα σε σύστημα 3-4-3, το οποίο θα αποτελείται από τους:

Τζολάκη στο τέρμα και Σισέ, Μπα ή Μάρκοβιτς και Σεμέδο στα στόπερ. Στη μια πλευρά θα είναι ο Λαλά και στην άλλη ο Ραντζέλοβιτς ή ο Βρουσάι. Κούντε και Σουρλής θα είναι στον άξονα και στην επίθεση θα δούμε τους Μασούρα, Βαλμπουενά και Χασάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected