Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ηρακλή Λάρισας ο Ημαθιώτης, Πρόδρομος Κουτσούκης, ανακοινώθηκαν Κούλπας και Βαγενάς

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ηρακλής Λάρισας, ένας εκ των οποίων είναι ο 21χρονος μεσοαμυντικός, Πρόδρομος Κουτσούκης ο οποίος κατάγεται από τη Λυκογιάννη Ημαθίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Μακεδόνα.

Την ίδια ώρα, στα κυανόλευκα ντύνονται και οι Απόστολος Κούλπας από τον ΑΟ Σελλάνων και Βάιος Βαγενάς από τον ΓΣ Αλμυρού.

Αναλυτικά :

“Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοινώνει την προσθήκη τριών αξιόλογων ποδοσφαιριστών οι οποίοι και αναμένονται να τον ενισχύσουν σημαντικά την νέα χρονιά.

1. ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
Γεννημένος στις 07/02/ 2000, με καταγωγή από την Λυκογιάννη Βέροιας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Μακεδόνα σε ηλικία 13 ετών μεταγράφηκε στη Κ15 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετέπειτα στην Κ17 και Κ20 όπου έκανε και προπονήσεις με τη πρώτη ομάδα. Αγωνίσθηκε με την Κ19 της ΑΕΛ και μετά υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στον Απόλλων Λάρισας. Πέρυσι αγωνίσθηκε με την ομάδα του Αλμυρού στην Γ Εθνική. Αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία, τόσο σαν αριστερό μπακ, αμυντικό και επιθετικό χαφ.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΛΠΑΣ
Ο 25χρόνος Αποστόλης αγωνίζεται ως στόπερ και ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την Κυψέλη Καρδίτσας. Αγωνίσθηκε επίσης στην Πασχαλίτσα, στον Αχιλλέα Δομοκού, στο Αργυροπούλι, στην Γ Εθνική με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, στην Β Εθνική με τον ΑΟ Τρίκαλα και τον Απόλλων Λάρισας ενώ την περυσινή χρονιά αγωνιζότανε στην Γ Εθνική με τον ΑΟ Σελλάνων.

3. ΒΑΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
Ο Βάιος είναι γεννημένος το 1998 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Α.Ε.Λ. στην οποία έπαιξε για 13 χρόνια. Αγωνίσθηκε στα Τρικαλα για έναν χρόνο και την περίοδο 2017-2018 αγωνίσθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κ-20 του Απόλλωνα Λάρισας όπου και διακρίθηκε ιδιαίτερα για το ποδοσφαιρικό ταλέντο και ταπεραμέντο και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο την περίοδο 2018-2019. Τις τελευταίες 2 περιόδους αγωνίστηκε στον Αλμυρό στην Γ Εθνική.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλώς ήρθαν και πάνω απ’ όλα να είναι υγιείς για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected