Κατηγορίες
Αθλήματα

Έκτη θέση για την Κορακάκη, δέκατη για την Κυρίδου

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία αθλήτρια κατέλαβε την έκτη θέση στα 25μ. σπορ πιστόλι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όπως και στον τελικό των 10μ. πλήρωσε την πρώτη σειρά βολών της και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η Τσια Τσεν Τιέν (Κινεζική Ταϊπέι) ήταν εκείνη που αποκλείστηκε πρώτη και την ακολούθησε η Ντόρεν Βένεκαμπ (Γερμανία). Η πορεία της Άννας Κορακάκη σταμάτησε στον τρίτο αποκλεισμό ο οποίος ισοδυναμούσε με την έκτη θέση.

Φυσικά, όπως και να το δει κάποιος η Άννα Κορακάκη μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο μετά από δύο παρουσίες μετρά δύο μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο που κατέκτησε στο Ρίο) και δύο τελικούς.

δείτε την προσπάθεια της Κορακάκη ΕΔΩ

Η Αννέτα Κυρίδου κατέλαβε τη 10η θέση στο μονό σκιφ

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στο μονό σκιφ των γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Αννέτα Κυρίδου. Η 22χρονη πρωταθλήτρια της κωπηλασίας τερμάτισε στην τέταρτη θέση του τελικού Β και έτσι κατέλαβε τη δέκατη θέση στο σύνολο.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Αννέτα Κυρίδου ήταν σταθερά στην τέταρτη θέση, προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος στο τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Φυσικά, η παρουσία της Αννέτας Κυρίδου στους πρώτους της Ολυμπιακούς Αγώνες κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και είναι δεδομένο ότι όλο το μέλλον της ανήκει.

δείτε την προσπάθεια της Κυρίδου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected