Football League - Super League 1

Νίκη στο πρώτο φιλικό για τη Δόξα Δράμας, 2-1 την U19 του ΠΑΟΚ

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα της Δόξας στα φιλικά προετοιμασίας για τη Δόξα.

Η ομάδα της Δράμας άφησε καλές εντυπώσεις, παρότι έπαιξε με πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι και κέρδισε με 2-1 στη Δράμα την U19 του ΠΑΟΚ.

Μια ομάδα που πέρσι στέφθηκε πρωταθλήτρια στους Νέους της Super League 1, με τον Στέλιο Μαλεζά στο τιμόνι και ορισμένους παίκτες που προσεχώς αναμένεται να προωθηθούν στον ΠΑΟΚ Β΄, του Πάμπλο Γκαρσία (άρχισε δυο μέρες πριν την προετοιμασία της).

Οι “Μαυραετοί”, με πολλούς Δραμινούς και νέο “αίμα” στη σύνθεσή τους έδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο, παρότι φυσικά είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά, σε νίκες ή και ήττες.

Ο δρόμος είναι μακρύς, θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή και δεδομένα θα υπάρξει ενίσχυση στο ρόστερ, με τον Μάκη Κατσαβάκη πάντως να σχηματίζει μια πρώτη εικόνα.

Επίσης, αρκετοί παίκτες τελούν υπό αξιολόγηση, άλλοι υπό ένταξη στην ομάδα (όταν ολοκληρωθούν κάποια διαδικαστικά), ενώ άλλοι ίσως συνεχίσουν στην “ασπρόμαυρη” U19, με τους Καλλίδη-Οικονομίδη να είναι στο απουσιολόγιο και τον Ολλανδό Ντάρνλεϊ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, λίγο μετά την είσοδό του, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Η Δόξα άνοιξε το σκορ στο 30΄ σε αντεπίθεση, με τον Σάββα Μουδούρογλου να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της σεζόν σε αντεπίθεση σε κενή εστία, μετά από ασίστ του Ελέζι.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1, στο 47΄ με κοντινό σουτ του Κεδίκογλου. Το τελικό 2-1 για τη Δόξα διαμόρφωσε με απευθείας χτύπημα φάουλ με το αριστερό ο “σπεσιαλίστας” Αλέξανδρος Κόντος.

Οι “Μαυραετοί” είχαν ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο 35΄ με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και δοκάρι με τον Χατζηκυριάκου στο 57΄ και κάποιες καλές στιγμές ακόμα, ενώ στις λίγες φορές που απειλήθηκαν έδειξαν καλά στοιχεία οι τερματοφύλακες Συλλέκτης και Γ. Θεοδοσιάδης.

Η ομάδα μας τη Δευτέρα αναχωρεί για την ορεινή Ημαθία, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ στα Τρία Πέντε Πηγάδια αναμένεται να δοθεί το επόμενο φιλικό, την Πέμπτη 5/8, με την Κ19 του Ολυμπιακού, που θα προετοιμάζεται σε κοντινή τοποθεσία (σύντομα θα ανακοινωθούν όλα τα “κλεισμένα” τεστ των “Μαυραετών”).

Διαιτητής ήταν ο Γκαϊτατζής, με βοηθούς τους Μπόιτσιο και Παυλίδη.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Συλλέκτης, Γιαννούσης, Καραγιάννης, Μπαβέλης, Στ. Θεοδοσιάδης, Μουτζούρης, Αγιασιώτης, Ελέζι, Αποστολίδης, Β. Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου. Έπαιξαν και οι Γ. Θεοδοσιάδης, Αρ. Ιορδανίδης, Κόντος, Κυριακίδης, Παπαϊωάννου, Πετρίδης, Ρούτσης, Τάσιος, Χατζηκυριάκου, Ντάρνλεϊ.

ΠΑΟΚ U19 : Μοναστιρλής, Μάρτος, Δεληγιάννης, Δαρέλας, Κιτσάκης, Σπυράκος, Τσίκος, Χρ. Ιορδανίδης, Γκίλι, Γκαρνέτας, Καστίδης. Έπαιξαν και οι Μελενικιώτης, Αγγελίδης, Βαρέλα, Κατσαμπής, Ρουμιάντσεφ, Μπάμπουρας, Τασιούρας, Σμυρλής, Κουλούρης, Κεδίκογλου, Ζίλο, Σελιμάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected