Super League 1

Συνεχίζει το σερί νικών ο Πέδρο Μαρτίνς, ξεπέρασε τον Τάκη Λεμονή

Στα 51 του χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει φτιάξει μόνο την καριέρα του λόγω Ολυμπιακού. Μέσα από την ποδοσφαιρική του πορεία στον σύλλογο πήρε τρεις τίτλους και πέτυχε μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις όπως με Μίλαν, Αϊντχόφεν και Άρσεναλ.

Ωστόσο μετά τους αγώνες με τη Νέφτσι έκανε και κάτι άλλο. Ξεπέρασε τον 2ο της λίστας με τις περισσότερες νίκες όλων των εποχών στον Ολυμπιακό. Αυτός ήταν ο Τάκης Λεμονής. Πλέον ο Μαρτίνς με 112 νίκες σε 165 αγώνες έχει μείνει μόνος 2ος να κυνηγά τον 1ο Μπάγεβιτς.

Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τη δυνατότητα πριν τις 15 Αυγούστου να γίνει ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία του Ολυμπιακού και αφού ήδη έχει γίνει ο Νο1 σε ευρωπαϊκές νίκες στον σύλλογο. Την κορυφαία σχετική επίδοση έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Με 40 συνεχόμενους μήνες από το καλοκαίρι (Ιούλιο) του 1996 έως και τον Νοέμβριο του 1999.

Ουσιαστικά δηλαδή 3 χρόνια και 4 μήνες. Ο Μαρτίνς έχει συμπληρώσει από τις 9 Απριλίου μία τριετία στο τιμόνι των πρωταθλητών Ελλάδας (πρωτοέκλεισε και ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2018 και φυσικά στις 9 Απριλίου όπως προαναφέρθηκε). Άρα εάν το πάμε χρονικά στις 10 Αυγούστου θα καταρρίψει τη σχετική επίδοση του άλλοτε κόουτς των Πειραιωτών.

δείτε τα επιτεύγματα του στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected