Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται για τον Απόλλωνα ο Florentin Matei (vid)

Κάτοικος Ριζούπολης αναμένεται να γίνει σύμφωνα με το gazzetta.gr ο Φλορεντίν Ματέι και εφόσον ο Ρουμάνος χαφ αποκτηθεί ο Απόλλων Σμύρνης θα «κλείσει» τον άξονά του και θα βρίσκονται στη θέση τους όλα τα κομμάτια του παζλ για τη νέα σεζόν.

Στο «6» δεσπόζει η παρουσία του Φατιόν, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Κάστρο που ήρθε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κολομβιανός όμως μπορεί να «ανέβει» λίγα μέτρα, εφόσον χρειαστεί, στο «8» όπου από πέρσι συνεχίζει ο άκρως αξιόπιστος Σλίβκα, από την Κύπρο αποκτήθηκε πρόσφατα ο Παπαγεωργίου και πλέον όλα δείχνουν πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Ματέι.

Ο οποίος όμως στον Απόλλωνα Λεμεσού που ήταν μέχρι πρότινος αλλά και γενικότερα στην καριέρα του αρκετές φορές ανέλαβε τον ρόλο «οργανωτή», ενώ στο «10» υπάρχει φυσικά ο Μαρτίνες που μετρά αντίστροφα για να μπει σε φουλ ρυθμούς και ο νεαρός Κραγιόπουλος.

Υπό αυτές τις συνθήκες τόσο σε 4-3-3 όσο και σε 4-2-3-1 θα σχηματιστεί η «ραχοκοκαλιά» της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», εάν τελικά ολοκληρωθεί η προσθήκη του Ματέι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected