Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ανοίγει η πόρτα των αποδυτηρίων για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας “Football Kings”! (photos+vid)

Για μια ακόμη χρονιά, η τέταρτη από την ίδρυση της, η Ακαδημία “Football Kings” του Μέρκου Καραλιόπουλου υποδέχεται τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές!

Με την πολύτιμη εμπειρία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή, αλλά και τη συνδρομή του Φίλιππου Μαρούδα (UEFA C), η Ακαδημία «Football Kings» ξεκίνησε τις εγγραφές για τις ηλικίες από 5 έως 16 ετών.

Οι προπονήσεις θα λαμβάνουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Καμποχωρίου και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, σε ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Την ίδια ώρα, πρώην συμπαίκτες του Μέρκου Καραλιόπουλου έστειλαν τις δικές τους ευχές για τη νέα σεζόν στην Ακαδημία “Football Kings”, δείγμα της μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης για το πρόσωπο του.

Ο Άρης Γαλανόπουλος

Ο Άγγελος Ελευθεριάδης

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Μέρκο Καραλιόπουλο αλλά σε όλο το τεχνικό team μια καλή χρονιά, γεμάτη χαρές και παιχνίδι (αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός μιας Ακαδημίας) και στους αθλητές να τους πούμε πόσο τυχεροί είναι που θα δουλέψουν δίπλα σε έναν καταξιωμένο προπονητή, με τεράστιες παραστάσεις στα ελληνικά γήπεδα.

Του λόγου το αληθές στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το sportsup.gr :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected