Κατηγορίες
Διάφορα

Ολονύκτιος εφιάλτης : Η Αχαΐα στις φλόγες, πέντε οι τραυματίες

Ολονύχτια μάχη για τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ζήρια Αχαΐας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής το πύρινο μέτωπο βρίσκεται σε μία μεγάλη περίμετρο ανάμεσα στη Ζήρια, το Λαμπίρι και τις Καμάρες. Ωστόσο πλέον ο Λόγγος δεν κινδυνεύει π από τη φωτιά.

Άνοιξε η Νέα Εθνική και στα δύο ρεύματα προς Αθήνα και προς Πάτρα και σταδιακά διοχετεύεται η κυκλοφορία. Παράλληλα, στον σταδιακό απεγκλωβισμό των οχημάτων που βρίσκονται ακινητοποιημένα, λόγω της φωτιάς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου στις περιοχές του Δρεπάνου και του Ελαιώνα, προχωρά η Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μικρός αριθμός αυτοκινήτων κινείται ανά χρονικά διαστήματα, με ένα περιπολικό να προπορεύεται πάντα, για λόγους ασφαλείας.

Άνοιξε και η παλιά Εθνική οδός που ήταν κλειστή και σταδιακά γίνεται η διοχέτευση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Αρκετά περιστατικά διακομίστηκαν στα νοσοκομεία της Αχαΐας εξαιτίας της πυρκαγιάς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Όπως αναφέρει το thebest, στο Νοσοκομείο του Αιγίου διακομίστηκαν 15 περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα. Οι επτά παρέμειναν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους (έξι πολίτες και ένας Λιμενικός) των οποίων η κατάσταση δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε εγκαυματίας από την περιοχή της Ζήρειας, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχή πλαστική χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Το Υγειονομικό Σύστημα της περιοχής, θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και για τις επόμενες ώρες, όπως επισημαίνει η 6η ΥΠΕ με ανακοίνωσή της.

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected