Κατηγορίες
Αθλήματα

Έγραψε ιστορία η Αυγέρη!

Η Ασπασία Αυγέρη έγραψε ιστορία, καθώς κέρδισε ένα πολύ σπουδαίο βραβείο αυτή την εβδομάδα, αυτό της καλύτερης αθλήτριας συνολικά στην περιφέρεια BIG EAST στα κολεγιακά πρωταθλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Ελληνίδα τενίστρια δεν έγινε μόνο η πρώτη αθλήτρια-φοιτήτρια του DePaul University που κατακτά το μεγάλο βραβείο της περιφέρειας BIG EAST, αλλά ήταν και η πρώτη τενίστρια που το κερδίζει!

Το μεγάλο αυτό βραβείο, συνοδεύεται και από χρηματικό έπαθλο 2 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεταπτυχιακές ή επαγγελματικές σπουδές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Αυγέρη κέρδισε το BIG EAST Scholar-Athlete Sport Excellence Award στο γυναικείο τένις, ένα βραβείο που αναγνωρίζει τις συνδυαστικές επιδόσεις της στα μαθήματα, στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωφελή εργασία που παρέχει.

Η Ελληνίδα τενίστρια, αφού οδήγησε το πανεπιστήμιο DePaul στον τελικό του BIG EAST Championship τον περασμένο Απρίλιο στη Νότια Καρολίνα, κέρδισε ακόμα το βραβείο BIG EAST Player of the Year.

Επιπλέον, έχει συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα του CoSIDA 2020-21 Academic All-District Women’s At-Large First Team, για την οποία ψηφίζουν τα μέλη της ένωσης των διοικητικών των αθλητικών κολεγίων και είναι υποψήφια για την παναμερικανική ομάδα του CoSIDA, που θα ανακοινωθεί στις 6 Αυγούστου.

Η επιτυχίες είναι πάρα πολλές αυτή την τετραετία για την Ασπασία και ο κύκλος των σπουδών της στο DePaul κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

“Η Άσπα τα κάνει όλα. Είναι υπόδειγμα φοιτήτριας-αθλήτριας. Τα κάνει όλα τέλεια”, είπε η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας τένις του DePaul, Marisa Arce.

“Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει πραγματικά, είναι πως είναι παράλληλα και η καλύτερη συμαπίκτρια. Η Άσπα υπερέχει εντός και εκτός γηπέδου, ενώ καταφέρνει να έχει χρόνο και για τους άλλους. Αν χρειάζεστε κάτι, είναι πάντα εκεί, πρόθυμη να βοηθήσει ή να δείξει την υποστήριξή της. Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνη”, πρόσθεσε η Arce.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected