Αθλήματα

Γρεβενά : Ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος έφτιαξε γκράφιτι με το 8.41 του Μίλτου Τεντόγλου! (photos)

Τα Γρεβενά, η πόλη του Μίλτου Τεντόγλου ξενύχτησε ή σηκώθηκε τα ξημερώματα για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του δικού της παιδιού!

Τηλεοράσεις στήθηκαν και ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η αγωνία στο κατακόρυφο, αλλά στο τέλος ήρθε η δικαίωση για τον Έλληνα πρωταθλητή, αλλά και τους φιλάθλους και συγγενείς και φίλους που είδαν στο τέλος να έρχεται το χρυσό μετάλλιο.

Το Sportime έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τη συγκέντρωση των συγγενών και φίλων του Μίλτου Τεντόγλου στο καφέ-μπαρ Fuit στα Γρεβενά, που διατηρεί ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευαγγελόπουλος. Μάλιστα, ήταν από τους πρώτους που πίστευε στο ταλέντο του νεαρού άλτη και στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε κάνει μια χορηγία, έστω και μικρή που αποτελούσε όμως μια στήριξη στον Μίλτο Τεντόγλου. Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος με μια παρέα έφτιαξαν και ένα γκράφιτι έξω από το κατάστημα, στο δρόμο που περνάει, ένα διάδρομο που καταλήγει στο 8,41μ., το άλμα που χάρισε το χρυσό μετάλλιο!

δείτε φωτογραφίες στo Sportime

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected