Κατηγορίες
Αθλήματα

Ούτε οι ΗΠΑ στάθηκαν εμπόδιο στην ελληνική “αρμάδα”! (vid)

Μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας των 9 χρυσών, την ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, η εθνική ομάδα πόλο, επικράτησε εύκολα με 14-5 των ΗΠΑ, τερμάτισε πρώτη και θα παίξει με Σερβία ή Μαυροβούνιο, στον προημιτελικό.

Μπορεί ο πρώτος όμιλος στον οποίο μπήκε, να έμοιασε με… Γολγοθά αλλά η εθνική ομάδα του πόλο, κατάφερε να τερματίσει πρώτη, όντας αήττητοι κόντρα σε «μεγαθήρια» του αθλήματος!

Το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, είχε ουσιαστικά μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, για την εθνική μας, αλλά το γεγονός ότι η νίκη ήρθε τόσο εύκολα, μετά από 25 χρόνια κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο, που μετράει έξι ολυμπιακά μετάλλια, λέει πολλά.

Η Ελλάδα μπήκε εξαιρετικά από το ξεκίνημα (4-1) και μετά το 6-4, ξέφυγε στο 11-5, για να φτάσει άνετα στο τελικό, 14-5.

Ο Γενηδουνιάς, ήταν πρώτος σκόρερ με 5 πέντε γκολ, ο Φουντούλης τον ακολούθησε με 4 και 2 είχε ο Αργυρόπουλος. Ο αντίπαλος της Ελλάδας στον προημιτελικό, θα προκύψει σήμερα από το νικητή του ζευγαριού, ανάμεσα στη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-3, 11-5, 14-5

Ελλάδα (Βλάχος): Δερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Χόλαντ, Χούπερ, Βάβιτς, Όμπερτ 2, Ντάουμπε, Χούπιντο, Χάλοκ, Γούντχεντ, Μπόουεν 1, Στέβενσον 1, Σμιθ, Ίρβινγκ 1.

δείτε βίντεο με στιγμιότυπα στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected