Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Με επίκεντρο την Σουηδία

Η Σκανδιναβία κλέβει την παράσταση γι’ ακόμη μία Δευτέρα στο στοίχημα και δη η Σουηδία, ενώ επιλογή έχουμε για το βράδυ από την Ligue 2 της Γαλλίας.

ΑΪΚ – Χάλμσταντ (20.00)

Απώλεια για την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, αφού έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την ουραγό Έρεμπρο. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες για την ομάδα της πρωτεύουσας και έτσι έχασε μια καλή ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στον πίνακα της βαθμολογίας. Το βατό πρόγραμμα συνεχίζεται πάντα και αυτή την εβδομάδα απέναντι στην φαινομενικά υποδεέστερη Χάλμσταντ.

Η Χάλμσταντ άφησε πίσω της τις τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και απάντησε με ένα σημαντικό διπλό επί της ντεφορμέ Έστερσουντ με 1-0. Ένα επίσης θετικό γεγονός είναι πως διεύρυνε το αήττητο της σερί στις εφτά αγωνιστικές και έτσι έχει πάρει μια καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Ένα σερί που δοκιμάζεται για τα καλά πάντως σήμερα στο γήπεδο της πάντα υπολογίσιμης ΑΪΚ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενδεχομένως να μην είναι εύκολο για την ΑΪΚ, αλλά εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα απέναντι στην Χάλμσταντ και ο άσος πληρώνει 1.78 στην Stoiximan.

Δείτε εδώ τις νέες στοιχηματικές εταιρίες.

Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ (20.00)

Εκεί που έδειχνε να ανεβαίνει κάπως το τελευταίο χρονικό διάστημα η Γκέτεμποργκ ήρθε η «προσγείωση», χάνοντας στην έδρα της Βάρμπεργκ με 2-0. Νωρίτερα μετρούσε δύο σερί νίκες για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν, αλλά με απολογισμό 3-6-3 έως τώρα δεν μπορεί να βρεθεί στης πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Επίσης αναζητά μετά από καιρό μια μεγάλη νίκη και θα την κυνηγήσει σήμερα στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Νόρκεπινγκ.

Η Νόρκεπινγκ δεν είναι στα καλύτερα της, αφού μετά την ήττα από την Χάκεν με 1-0 πήγε και έχασε από την Χάμαρμπι εκτός έδρας με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Μεγάλο της πρόβλημα που δεν μπορεί να σταθεροποιήσει τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της και σίγουρα θα περίμενε κάτι καλύτερο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Με 5-2-5 απολογισμό στις 12 πρώτες αγωνιστικές διατηρείται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιεσμένες οι δύο ομάδες την δεδομένη χρονική στιγμή και από την στιγμή που αναζητούν το κάτι παραπάνω θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70 από το Pamestoixima.

Οσέρ – Γκρενόμπλ (21.45)

Θετικό ξεκίνημα για την Οσέρ στην φετινή Ligue 2, αφού πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αμιάν με 2-1. Έτσι και αλλιώς ποντάρει σε ένα καλό σερί τώρα στις πρώτες αγωνιστικές, ώστε να βάλει υποψηφιότητα για μια θέση ανόδου. Πρόκειται για μια ομάδα με δυνατότητες, αλλά θα πάει στράφι το διπλό της πρεμιέρας αν δεν βρει τρόπο να κερδίσει και σήμερα μια αντίπαλο στα μέτρα της όπως είναι η Γκρενόμπλ.

Εφιαλτική πρεμιέρα για την Γκρενόμπλ στο πρωτάθλημα, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και από την βαριά ήττα που υπέστη από την Παρί εντός έδρας με 4-0. Εξάλλου αποτελεί ερωτηματικό η φετινή της παρουσία στην σεζόν και δεν αποκλείεται να κινδυνέψει. Το απαιτητικό πρόγραμμα συνεχίζεται και στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής, αφού αντιμετωπίζει την υπολογίσιμη και καλή στο ξεκίνημα Οσέρ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με οδηγό την πρώτη αγωνιστική και τις βλέψεις που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες θα πάμε με τον άσο στο 2.02 από την Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected