Basket

Ενίσχυση με Vucko Mrvovic για τον Φίλιππο Βέροιας

Το τμήμα χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας απέκτησε έναν παίκτη από τη Σερβία.

Ο λόγος για τον διεθνή Βούτσκο Μρνόβιτς ο οποίος από τα γήπεδα της Σερβίας, τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα παίζει στα γήπεδα της Ελλάδας από τη θέση του Περιφερειακού.

Ο Vucko είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερβικού χάντμπολ. Έχει ύψος 1.98, και μετράει ήδη στο ενεργητικό του 31 συμμετοχές σε παιχνίδια Νέων – Εφήβων της Σερβίας, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή του στην Α’ κατηγορία στο Σερβικό Πρωτάθλημα με την Spartak Subodica.

Με την απόκτηση του Vucko, οι ξένοι παίκτες στην ομάδα διαμορφώνονται σε πέντε και συγκεκριμένα τους Borys Kriuchkov, Alan Agovic, Milo Sofranac, Emir Mujic

Σε δηλώσεις του ο Βούτσκο Μρνόβιτς ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στο δυναμικό του Φιλίππου. Σίγουρα, είναι μια νέα και σπουδαία εμπειρία για μένα. Μια καινούρια σελίδα στη ζωή μου και την επαγγελματική μου καριέρα. Προσχωρώ στον Φίλιππο με την επιθυμία και την ελπίδα ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα φέτος και θα ανέβουμε στο θρόνο. Ο Φίλιππος είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και αξίζει τα καλύτερα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected