Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Πήρε Πριόνα η Κηφισιά, Ζιάκα ο Απόλλων

Μεταγραφές για τις ομάδες της Super League 2, που ετοιμάζουν το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Απόλλων Λάρισας, μετά τους Ντελγκάδο και Ποτόσογλου, ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ζιάκα, του 21χρονου (06/04/2000) μεσοεπιθετικού από τη Νίκη Βόλου, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Διαγόρα Στεφανοβικείου, ΑΕΛ U17 και Ολυμπιακό U15.

Η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει στις τάξεις της, τον Δημήτρη Ζιάκα.

Ο Δημήτρης είναι γιός του παλιού άσου του Απόλλωνα, Τηλέμαχου, έχει γεννηθεί στην Λάρισα πριν 21 χρόνια στις 6 Απριλίου 2000 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης σαν πλάγιος επιθετικός χρησιμοποιώντας το αριστερό πόδι.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του, ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ακαδημία του Βουτρίτσα και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ Ολυμπιακό Πειραιώς και της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Διαγόρα Στεφανοβικείου στην Γ΄ Εθνική ενώ την χρονιά που μας πέρασε ανήκε στο ρόστερ της Νίκης Βόλου.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Απόλλων βρέθηκε με τον μάνατζερ του Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ενώ την παρουσίαση του έκανε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Τάσος Κυριάκος.”

Την ίδια ώρα, η νεοφώτιστη ΑΕ Κηφισιάς προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη καθώς ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον ακραίο αμυντικό, Γιάννη Πριόνα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1998.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Τυληκράτη, Ολυμπιακού Βόλου, Ιάλυσου και Ιεράπετρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected