Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο πανοραμικό πλάνο από την πυρκαγιά στα Γρεβενά, στάχτη και αποκαΐδια άφησε η φωτιά στα σύνορα Κοζάνης-Ημαθίας (photos)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στα Γρεβενά επιχειρούσαν όλη νύχτα και συνεχίζουν την κατάσβεση 28 πυροσβέστες με εννέα υδροφόρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, οχήματα και μηχανήματα έργου των δήμων και της περιφέρειας, ενώ συνδράμει αποφασιστικά μονάδα του στρατού με αξιωματικούς και πολυμελή ομάδα

Ελαφρώς βελτιωμένη είναι η κατάσταση σύμφωνα με την Πυροσβεστική και στα άλλα δύο μέτωπα, αλλά η «μάχη» συνεχίζεται, με αμείωτη ένταση από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο μέτωπο της Κοζάνης, στην περιοχή Πολυμύλου και Ζωοδόχου Πηγής, όπου επιχειρούν 29 πυροσβέστες με επτά οχήματα και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης. Στον δήμο Βοΐου, μεταξύ Διλόφου – Πενταλόφου, όπου επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα, και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα.

«Δεν εφησυχάζουμε, επειδή έπεσαν τα μποφόρ σήμερα, γιατί και χθες έτσι ξεκίνησε η μέρα και μετά εξελίχθηκε πιο δύσκολα. Είμαστε σε εγρήγορση» σημειώνει ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Πρόδρομος Ασλανίδης.

Δείτε τι άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης, μέσα από βίντεο και φωτογραφίες του Γιώργου Αδαμίδη για το kozanimedia.

δείτε το βίντεο από τα Γρεβενά ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected