Κατηγορίες
Διάφορα

Αττική : Ενεργά μέτωπα σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες και Μαλακάσα. Στη μάχη τα εναέρια μέσα, συνεχείς εκκενώσεις (vid)

Το 112 έστειλε μήνυμα για εκκένωση των περιοχών Αγία Σκέπη, Αγία Παρασκευή, Καπιτένια, Βρυσάκι, Λόφος Κουρεμένου προς Δροσιά, μέσω λεωφόρου Μαραθώνος

Η φωτιά έφτασε έως την πλατεία της Βαρυμπόμπης και μέσα σε σπίτια στους Θρακομακεδόνες, ενώ μέσα στο βράδυ εκκενώθηκαν Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μήλεσι, Μπάφι, Μαυροσουβάλα και Λεβίσι

Τα κυριότερα μέτωπα εντοπίζονται σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες και Μαλακάσα.

Τα εναέρια μέσα ξεκίνησαν να επιχειρούν από πολύ νωρίς το πρωί, την ώρα που οι επίγειες δυνάμεις συνέχιζαν ακάματα το δύσκολο έργο της κατάσβεσης. Γύρω στις 6 το πρωί, το 112 έστειλε μήνυμα για εκκένωση των περιοχών Αγία Σκέπη, Αγία Παρασκευή, Καπιτένια, Βρυσάκι, Λόφος Κουρεμένου προς Δροσιά, μέσω λεωφόρου Μαραθώνος.

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Αγία Σκέπη, Καπιτένια, Βρυσάκι, Λόφος Κουρεμένου εκκενώστε τώρα προς Δροσιά μέσω Λεωφόρου Μαραθώνος. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρει συγκεκριμένα το μήνυμα που στάλθηκε στα κινητά των κατοίκων από την Πολιτική Προστασία. Πρόκειται για περιοχές πέριξ της Βαρυμπόμπης.

Νωρίτερα επίσης, με εισήγηση της Πυροσβεστικής, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θαν. Αυγερινός εξέδωσε εντολή εκκένωσης των οικισμών Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μήλεσι, Μπάφι, Μαυροσουβάλα και Λεβίσι.

Η πύρινη λαίλαπα «εισβάλλει» στους Θρακομακεδόνες (το βίντεο ΕΔΩ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected