Κατηγορίες
Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλικό στη Νάουσα για τη Δόξα Δράμας, 3-1 την Κοζάνη

Νικηφόρο ήταν το σημερινό φιλικό της Δόξας Δράμας, που κέρδισε με 3-1 την FC Κοζάνη σε γήπεδο στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Naoussa Mountain Resort, στα Τρία Πέντε Πηγάδια (όπου προετοιμάζονται οι δύο ομάδες).

Το παιχνίδι είχε 80λεπτη διάρκεια (από 40 λεπτά κάθε ημίχρονο), ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μισού ξέσπασε καταιγίδα στην ορεινή Ημαθία.

Στο 15′ ο Βασίλης Παπαδόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους “Μαυραετούς” (μετά από “κλέψιμο” και ασίστ του Πάβλιτς) και στο 22′ ήρθε το 2-0 για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, με αυτογκόλ του Δινοβίτση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη.

Στο 50′ η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Καλλίδη, και ο Γ. Ιορδανίδης από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1.

Το τελικό 3-1 για τη Δόξα διαμόρφωσε στο 76′ ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, με “κλέψιμο”, ατομική ενέργεια και “λόμπα” προ του αντίπαλου γκολκίπερ.

Η ομάδα μας γενικώς ήταν ανώτερη και απείλησε περισσότερο, όπως στο 36′ με τον Κυριακίδη να λέει “όχι” από κοντά στον Αποστολίδη, σε ένα δυνατό τεστ, με αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

*Η Δόξα την Παρασκευή δίνει φιλικό με τον Θερμαϊκό στη Θέρμη και ακολούθως η αποστολή επιστρέφει στη Δράμα, μετά από 11 μέρες διεξαγωγής του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης) : Συλλέκτης, Τάσιος, Στ. Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Καλλίδης, Μπαβέλης, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Β. Παπαδόπουλος, Ελέζι, Πάβλιτς. Έπαιξαν και οι Κολιοφούκας, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος, Κυριακίδης, Αρ. Ιορδανίδης, Παπαϊωάννου, Χατζηκυριάκου, Ρούτσης.

Κοζάνη (Γιάννης Κερλίδης) : Κυριακίδης, Δινοβίτσης, Κατσουλίδης, Σερσέμης, Πιριτζάους, Μπακάλης, Τσώτσος, Καλαϊτζής, Baro Valentino, Μπίντσης, Δ. Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Μπίκος, Ντούκα, Ρογγότης, Νάνος, Μωυσιάδης, Γ. Ιορδανίδης, Μαντώς, Τάτσινας, Χατζηζήσης, Κωστούλας και Μαυροματίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected