Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ποιος είναι ο Rafik Guitane που έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη (vid)

Ο Ραφίκ Γκιτάν – διεθνής με τις ομάδες U17, U18, U19 και U20 της χώρας του – είναι η επιλογή του Άρη για τη μεσοεπιθετική γραμμή και με ξεκάθαρο στόχο να αποκτήσει στήριγμα στη συγκεκριμένη θέση ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, προς αυτήν την κατεύθυνση, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεν η οποία έχει τα δικαιώματά του για την αγορά αυτών και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Ραφίκ Γκιτάν προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Χάβρης, μέσω αυτών διακρίθηκε αναγκάζοντας τη Ρεν να επενδύσει το ποσό των 8.000.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2018. Είχαν προηγηθεί 18 αγώνες στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου όπου είχε 18 αγώνες με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Στη Ρεν, ο 22χρονος δεν βρήκε τον χώρο αλλά και τον αγωνιστικό ρόλο που επιθυμούσε καθώς σε βάθος διετίας χρησιμοποιήθηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια. Υπό αυτές τις συνθήκες, πέρυσι παραχωρήθηκε στη Μαρίτιμο όπου βρήκε βασικό ρόλο, πράγμα που αποδεικνύεται και μέσα από τις 30 εμφανίσεις του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected