Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με κάθε επισημότητα η ανακοίνωση της Νόριτς για Τζόλη

Οριστικά ποδοσφαιριστής της Νόριτς είναι ο Χρήστος Τζόλης με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 11 εκατ. ευρώ (συν 2 εκατομμύρια ως μπόνους) με τον 19χρονο διεθνή άσο να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζόλης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την μεταγραφή του. «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για το πολύ ωραίο καλωσόρισμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω να τους δω τους φιλάθλους στο γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μίλησα με τον προπονητή και μου εξήγησε το πλάνο του και τι θέλει να κάνω στην ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό πρότζεκτ για μένα προκειμένου να έρθω στην ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή αισθάνομαι ότι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Είπα στον ατζέντη μου να τελειώσει η μεταγραφή όσο πιο σύντομα γίνεται. Είναι ένα πολύ καλό βήμα για μένα.

Η προηγούμενη σεζόν, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν. Είχα καλά στατιστικά και κερδίσαμε με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ καλή χρονιά για μένα. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και εδώ στην Premier League».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε επεσήμανε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από αυτή την μεταγραφή. Ο Χρήστος είχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες στην Ευρώπη και αρκετές από αυτές ήταν κορυφαίες. Στο δικό του ηλικιακό γκρουπ, ο Χρήστος είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους επιθετικογενείς παίκτες σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι ένας νεαρός εξτρέμ με πολλή ένταση και προοπτική στο παιχνίδι του. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχει συμμετέχει σε πολλά γκολ στον ΠΑΟΚ τόσο στο σκοράρισμα όσο και στην δημιουργία, μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Φυσικά θα του δώσουμε τον χρόνο για να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε έναν παίκτη με μεγάλη προοπτική και σπουδαία προσωπικότητα».

Την παραχώρηση του Τζόλη ανακοίνωσε και ο ΠΑΟΚ ο οποίος ευχήθηκε καλή συνέχεια στον νεαρό άσο.

Αναλυτικά:

“O ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τη Νόριτς για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη κι εύχεται στο Golden Boy κάθε επιτυχία στην Premier League και στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστορία του Τζόλη με τον Δικέφαλο ξεκίνησε το 2010. Πέρασε από όλα τα στάδια του PAOK Academy, έκανε ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους, σκόραρε 100 φορές σε μία σεζόν, μέχρι που τον Ιούλιο του 2020 σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Τους τελευταίους 14 μήνες έζησε το παραμύθι του με τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε σε 57 αγώνες, σκόραρε 17 φορές, έδωσε 10 ασίστ, κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2020-21 από το κοινό του Δικεφάλου κι έκανε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του. Η πορεία του με τον ΠΑΟΚ του έστρωσε τον δρόμο προς το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Στη νεοφώτιστη Νόριτς. Παρέα με τον Δημήτρη Γιαννούλη. Καλή επιτυχία Golden Boy!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected