Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα ημιτελικά του National Bank Open ο Τσιτσιπάς! (vids)

© Peter Staples/ATP Tour

Ένας τρομερός Στέφανος Τσιτσιπάς “εξουδετέρωσε” μετά τον Karen Khachanov και τον Casper Ruud σε 74 μόλις λεπτά και πήρε μια άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά του National Bank Open στο Τορόντο.

Παίζοντας και σήμερα πολύ εντυπωσιακό τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Casper Ruud με 6-1, 6-4 και πήρε σε κάτι περισσότερο από μια ώρα την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Masters του Καναδά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είχε κερδίσει χθες με παρόμοιο τρόπο και σε λιγότερα από 80 λεπτά τον αργυρό Ολυμπιονίκη Karen Khachanov, παίζει όλο και καλύτερα στο Τορόντο και προκρίθηκε για 7η φορά στην καριέρα του σε έναν ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης.

Αύριο, απέναντι σε έναν εκ των Roberto Bautista Agut και Reilly Opelka, θα διεκδικήσει την πρόκριση για τον 4ο τελικό του σε Masters. Θυμίζουμε πως ο πρώτος του ήταν στην ίδια πόλη και στο ίδιο τουρνουά, το 2018 (έχασε από Rafael Nadal), ενώ ακολούθησε τον Μάιο του 2019 ο τελικός στη Μαδρίτη (ηττήθηκε από τον Novak Djokovic) και στο Monte-Carlo φέτος, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής (κέρδισε τον Andrey Rublev).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected