Super League 2 - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές ο Θεσπρωτός

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοίνωσε την Παρασκευή (13/8) την απόκτηση τριών παικτών, οι οποίοι εντάσσονται στην ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο 21χρονος (12/1/2000) Σπύρος Βασιλάκης, είναι κεντρικός αμυντικός ο οποίος ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός στόπερ, είναι γνώριμος στους φιλάθλους από την πολύ καλή σεζόν που είχε με το Σούλι Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική, ενώ πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου με τον ΠΑΣ Αχέρων.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς, επιστρέφει στον Θεσπρωτό μετά από μια επιτυχημένη διετία φορώντας τα γάντια στον σύλλογo (2016-18). Ο 24χρονος (12/6/1997) γκολκίπερ ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μετά τη θητεία του στον Θεσπρωτό υπερασπίστηκε τις εστίες των ΑΕ Καραϊσκάκη και Αναγέννησης Άρτας.

Ο Κωνσταντίνος Στεργίου είναι φέρελπις κεντρικός μέσος με πλούσιο βιογραφικό παρότι 20 ετών (23/3/2001). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρόνο Αργυράδων, Ατρόμητο Κ17, ΑΟΚ Κέρκυρα, Θιναλιακό, Βολίδα ενώ η πιο πρόσφατη ομάδα του ήταν ο Αίας Σαλαμίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected