Super League 1

Ακόμη βάζουν γκολ στο φιλικό Άρης και Βόλος (vid)

Ο Άρης στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ήθελε να κάνει μια καλή εμφάνιση και να σκοράρει γκολ, κάτι που του έλειψε κόντρα στην ΑΕΛ.

Η ομάδα του Μάντζιου τα κατάφερε, έδειξε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να χαμογελά για την απόδοση των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του. Χορταστικό παιχνίδι με επτά γκολ, τέσσερα στο πρώτο και τρία στο δεύτερο, με τον Άρη να είναι καλύτερος και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες.

Καλύτερος και πιο κινητικός ήταν ο Άρης στο πρώτο μέρος, ενώ ο Βόλος πιο αποτελεσματικός. Στο 9ο λεπτό πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, το σουτ του Γκάμα πέρασε λίγο άουτ.

Στη δεύτερη καλή του φάση ο Άρης άνοιξε το σκορ. Ήταν στο 20ο λεπτό όταν από το κόρνερ από τον Γκάμα ο Φαμπιάνο με σουτ στη γωνία του Κλέιμαν άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Προσπάθεια του Γκάμα και ο Μπερτόγλιο ήθελε να παίξει το ένα δύο με τον Μάνο αλλά τελικά η μπάλα κόπηκε για να γυρίσει στα πόδια του Μπερτόγλιο για το σουτ με το εξωτερικό φάλτσο και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Άρης είχε τρομερή ευκαιρία στο 34ο λεπτό για να πετύχει το 3-0 αλλά δεν τα κατάφερε. Ωραία εναλλαγή της μπάλας, αυτή έφτασε στον Ματέο Γκαρσία μετά την πάσα του Μάνου και ο Αργεντίνος έκανε το πλασέ το οποίο πέρασε άουτ.

Ο Βόλος δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά αλλά σε ένα δίλεπτο ισοφάρισε. Αρχικά στο 43ο λεπτό, ο Πουρίτα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, έκανε κοντρόλ και στη συνέχεια με κεφαλιά αφού πρόλαβε τον Ντένις έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαρτόλο πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα μετά τη λάθος συνεννόηση Φαμπιάνο-Ντένις, και με αριστερό πλασέ από τα πλάγια ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν και πάλι καλύτερος του Βόλου και δημιούργησε περισσότερες τελικές. Στο 76’ μάλιστα μπήκε ως αλλαγή και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρίνων», Χουάν Ιτούρμπε.

Μόλις στο 49ο λεπτό ο Αρης πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Μπρούνο Γκάμα σπρώχτηκε από τον Ρεγκατίν, ο Πορτογάλος ήταν εύστοχος 11 βήματα ο Μπρούνο Γκάμα και 3-2 ο Άρης. Επτά λεπτά αργότερα ο Άρης είχε δοκάρι. Ο Μαντσίνι έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντιαγέ έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βόλου και στην επαναφορά ο Γκαρσία δεν μπορεί να σουτάρει σωστά.

Στο 67′ κούρσα του Μαντσίνι και σουτ με το αριστερό αλλά μπλόκαρε ο Κλέιμαν. Δεκατρία λεπτά μετά, ο Βόλος ισοφάρισε σε 3-3. Ο νεαρός Τερεζίου με πλασέ στην κίνηση έπειτα από πάσα του Μπαρτόλο έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 88′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Μαντσίνι να μην τελειώνει τη φάση και να δίνει στον Ντουάρτε, ο οποίος δεν πρόλαβε να σκοράρει! Δύο λεπτά μετά, νέο πέναλτι για τον Αρη. Ο Ματίγια εκτέλεσε και έγραψε το 4-3 για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 92′ ο Άρης είχε την τελευταία του ευκαιρία για πέμπτο γκολ. Ο Χαΐροβιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με το αριστερό από δύσκολη γωνία, ο Κότνικ απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Σάκιτς έστειλε τη μπάλα άουτ.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Άρης: Ντένις, Σούντγκρεν (76’ Σάκιτς), Λούμορ (54’ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (81’ Ασλανίδης), Ντιαγέ (69’ Τζέγκο), Σάσα (85’ Ματίγια), Γκάμα (54’ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76’ Ιτούρμπε), Γκαρσία (69’ Χαΐροβιτς), Μάνος (85’ Ντουάρτε)

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν (69’ Κότνικ), Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Φερνάντες (46’ Βοϊτκόφσκι), Φεράρι, Γκιουλέν, Πουρίτα, Ρεγκατίν (88’ Μεταξάς), Ρομέρο, Βαν Φιρτ, Τσοκάνης. Αγωνίστηκαν και οι Ροσέρο, Γκρίλο, Κούζντρα, , Ρίνερ, Νίνης, Τερεζίου, Τριανταφύλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected