Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Φιλική νίκη για τον Εργοτέλη κόντρα στον ΠΟΑ

Στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων για τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΟΑ με 3-0.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πρόσωπα και σχήματα προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, ο Εργοτέλης ήταν αποτελεσματικός και κατάφερε να πάρει το ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τον ΠΟΑ να χάνει την πρώτη ευκαιρία με τον Σένκα να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνάει άουτ. Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα του Εργοτέλη να απαντήσει στις ευκαιρίες με το φάουλ του Μπουρσέλη να σταματάει στο δοκάρι του Γιαγκιόζη.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να ελέγξουν το παιχνίδι χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι το ιδιαίτερο. Στο 33ο λεπτό ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Σερβιλάκης σέντραρε ο Κόλα πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης μπήκε πιο αποφασιστικός και στο 47ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν στην αντεπίθεση ο Κόατενγκ πάσαρε στον Βουτσά και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Λίγο αργότερα οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν και το 3-0 μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Κόατενγκ από το ύψος της περιοχής.

Λίγο μετά ο ΠΟΑ έχασε μια ευκαιρία να πετύχει το γκολ, όμως το φάουλ του Κερμενίδη δεν βρήκε στόχο. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, ωστόσο το σκορ για τους δύο προπονητές δεν μετράει αφού αυτό που θέλησαν να δουν το κράτησαν στο… μπλοκάκι τους για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Να τονίσουμε πως ο διαιτητής λόγω της υπερβολικά υψηλής θερμοκρασίας για την εποχή, αποφάσισε στην διάρκεια της αναμέτρησης να διεξαχθούν δυο ημίχρονα των 40 λεπτών και όχι δυο 45λεπτα, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Συνθέσεις

Εργοτέλης : Τζελέπης, Κόλα, Σαρρής, Σερβιλάκης, Δασκαλάκης, Στεφανάκης, Μπουτσάκης, Αλεξάκης, Νικολακάκης, Αζίζι, Μπουρσέλης. Έπαιξαν και οι: Ψιμόπουλος, Μίκο, Θεοδωρακης, Σαβοϊδάκης, Ποζατζίδης, Παγιά, Βουτσάς, Κουτάντος, Κόατενγκ, Αρντίτ, Αζίζι.

Ατσαλένιος : Γιαγκιόζης, Ανιτσάκης, Σαμουηλίδης, Λέλεκας, Κουγιουμτζάκης, Χατζηανδρέου, Βοργιάς, Τουρούδης, Σένκα, Ρουμπάκης Μ., Κερμενίδης. Έπαιξαν και οι: Αυγουστάκης, Γιαλιτάκης, Νηστικάκης, Αμπατζής, Ζούζουλας, Μπέης, Τσιμινικάκης, Λίλος, Ένο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected