Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με “πεντάρα” ξεκίνησε τη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Πολ Πογκμπά έκαναν ότι ήθελαν στο Old Trafford, οδηγώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην άνετη επικράτηση επί της Λιντς με 5-1, σε μία άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Το μεσημέρι στο Μάντσεστερ είχε όλες τις προδιαγραφές να είναι ιδανικό. Όλες οι θύρες του «Ολντ Τράφορντ» ανοιχτές, για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο και τη στιγμή που η πανδημία «χτύπησε» την πόρτα. Ένας κοστουμαρισμένος αστέρας με τη φανέλα που φέρει πλέον το όνομά του, ο Ραφαέλ Βαράν, στο κέντρο του γηπέδου για την παρουσίαση του ως παίκτης του κλαμπ και την αποθέωση από 70.000 φιλάθλους. Και το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είχε καμία πρόθεση να απογοητεύσει.

Το απίθανο δίδυμο των Μπρούνο Φερνάντες – Πολ Πογκμπά έδωσε το σύνθημα για μια «μαγική» σεζόν, ο μεν με το πρώτο χατ-τρικ του στα αγγλικά γήπεδα, ο δε με μια ασύλληπτη εμφάνιση και 4 (!) ασίστ στο ενεργητικό του και οι Κόκκινοι Διάβολοι αποζημίωσαν πλήρως, φιλοδωρώντας με πεντάρα τη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, στο ντεμπούτο, μάλιστα, του Τζέιντον Σάντσο. Πόσο καλύτερο να γίνει;

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Πογκμπά (75′ Μαρσιάλ), Φερνάντες, Τζέιμς (75′ Σάντσο), Γκρίνγουντ

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μελιέ, Στρόουκ, Κοχ, Κούπερ, Άιλινγκ, Ντάλας, Κλιχ, Ραφίνια, Ροντρίγκο (46′ Φίρπο), Χάρισον (69′ Κόστα), Μπάμφορντ (77′ Ρόμπερτς)

To πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 13/8

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ  3-0

Σάββατο 14/8 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς  5-1
Μπέρνλι – Μπράιτον (17.00)
Γουότφορντ – Άστον Βίλα (17.00)
Έβερτον – Σαουθάμπτον (17.00)
Λέστερ – Γουλβς (17.00)
Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (17.00)
Νόριτς – Λίβερπουλ (19.30)

Κυριακή 15/8

Νιουκάστλ – Γουέστ Χαμ (16.00)
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (18.30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected