Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Μόνο για εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης το φιλικό Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Δράμας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η Δόξα Δράμας, για να ενημερώσει τους φιλάθλους που τυχόν θα ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό της ομάδας στο Παραλίμνιο Σερρών.

Όπως ενημέρωσε ο γηπεδούχος Απόλλων, η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο για όσους είναι εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

Αυτό μας φανερώνει τι θα ισχύσει φέτος στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (και στα επαγγελματικά βεβαίως), με τους φιλάθλους να έχουν πρόσβαση μόνο αν διαθέτουν τα παραπάνω…

Αναλυτικά :

“Όπως ενημέρωσε ο γηπεδούχος Απόλλων Παραλιμνίου, όποιος θέλει να παρακολουθήσει το σημερινό φιλικό με την ομάδα μας θα πρέπει να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά την είσοδό του στο γήπεδο ή πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο κατά την είσοδό του στο γήπεδο.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Η γενική είσοδος από την ομάδα των Σερρών ορίστηκε στα 5 ευρώ και το φιλικό τελικά θα ξεκινήσει λόγω ζέστης στις 18.15.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected